Camping i udlandet

Toscana

Skrevet af Lars Risum, 06-03-2022 - 12:49

Hej Vi er nye i det at rejse længere væk end Hamburg med vores Campingvogn.

Vi vi i år i uge 27 og 28 til Toscana 4 personer, med egen vogn. Er der nogle der har erfaring med at booke plads i området?

Samt erfaring med overnatning undervejs, vi tænker at overnatte på Autohof bare stoppe nogle timer, benene ned uden at koble fra bilen, også videre.

Skrevet af Jens Libak Pedersen, 06-03-2022 - 16:35

Vi var i Toscana i 2017 og boede på Camping Belsito nær Montecatini Terme. En kanon campingplads, hvor vi betalte lidt ekstra og fik en af de pladser, der har eget bad og toilet. Det virkede så godt, at vi blev på pladsen i en hel uge, og så kørte en-dagsture ud derfra, nogle ganske lange. Lige præcist for denne plads gælder, at er det vigtigt at følge pladsens anvisninger for hvordan man kommer dertil, for GPS'en ville (i hvert fald dengang) lede en ad veje, hvor det var umuligt at køre med campingvogn. Så vidt jeg husker bookede vi direkte på pladsens hjemmeside. F.s.a. vejen derned, så har vi også prøvet at overnatte på Autohof, men en campingplads er nu engang tryggere (synes vi), så hvis der har været plads nok til at undlade at koble af, så har vi bare holdt med vogntoget samlet som om det var en rasteplads.

God tur :)

Skrevet af Michael Ravnholt, 30-03-2022 - 13:53

hej :)

 

idag kan man via google gå ind og søge på området, og så endda se på pladsen via google map. :)

det gjorde vi ikke sidst, og det endte lidt i den dårlige ende :)

men til trods for det, så var ferien god nok :)

hvis i ikke har været dernede af før, så pas på de afkørsler der er, de ofte meget korte, og med campingvogn er man prisgivet når man skal af....

 

kh mc

 

 

 

Skrevet af Otto Møller, 21-05-2022 - 22:08

Vi planlægger en tur til sommertur til Italien herunder nogle dage ved Clinic Terre  Mon nogle af jer har erfaring med en god campingplads i nærheden ad Clinic Terre hvor det er muligt at køre til med  bil og campingvogn på 5 m.

Elin og Otto Grenå 

Skrevet af Lars Bang Pedersen, 29-05-2022 - 09:33

Vi har også været på camping Belsito, og bookede direkte, gennem pladsens egen hjemmeside.

jeg kan også anbefale at få en plads med egen toiletbygning.

I skal køre langt, mit råd er at I , i ordentlig tid kører ind på en campingplads og overnatter der. Der er masser af pladser tæt på motorvejen, både i Tyskland og Østrig 

Skrevet af Benny Hauge Jakobsen, 29-05-2022 - 11:31

Efter et par kedelige oplevelser  ( tyveri og uro) er vi holdt op med at overnatte på autohof. Der er som regel en rimelig god campingplads i nærheden, som vi i stedet overnatter på. På min GPS skal jeg bare spørge - hvor er nærmeste  campingplads ??

Så er der jo dem der siger at så skal man skal komme inden for en hvis tid --  Måske har de spendt over at nå for meget på feriedagene , med for lange afstande med tilsvarende lange dage,  - husk man er på ferie og ikke på flugt!

Vi er holdt op med at rervere, dels fordi vi er frie "fugle" der ikke vil være bundet af at skulle være på bestemte steder og på bestemte tider. Nole af de bedste campingoplevelser har vi fået ved at vi bare dumpede ind et sted. MVH BJ.

Skrevet af Michael Ravnholt, 29-05-2022 - 12:41

Hej 

På flugt.  Hahaha godt udtryk.

Nå... men vi har aldrig haft nogen problemer på de autohof vi har været inde på... i de 22 år vi har haft vogn. Dog kan jeg ikke lige huske hvornår man fik autohof....men da vi opdagde dem. Har vi lagt os derind.

Forsættes

Skrevet af Michael Ravnholt, 29-05-2022 - 12:46

Vi har derimod kun hørt om det. Og set nogle der var blevet udsat for gas/tyveri. Det var sgu ikke rart.

Så husk en gasalarm der kan tage alle former for gas....

Og et godt råd er altid. Søg mod lygtepælene hvor der er lys. Og mod det sted med mennesker. Lad være med at læg jer alene et sted.... i så fald skal i være flere danske vogne. Hold altid vinduerne lukket... på nær taglugen. Og sørg for at de campingvogn har en lås på trækket. Så ikke bilen kan kobles af.... 

Forsættes

 

Skrevet af Michael Ravnholt, 29-05-2022 - 12:55

I ørstrig har vi holdt ind mange gange. Der er mega flot de fleste steder.... altid meget renlige restepladser. Dog bryder jeg mig ikke om maden ....men de er super søde.

Frankrig.... der skal man langs motovejen virkelig passe på. 

Min datter blev franarret 250 euro til en som påstod at han var engelsk rigmand.

Hvorfor hun gav ham dem er klart. Hun blev på en mild måde truet. Og blev hele tiden lovet at få de euro retur. 

Dette sker. Da hun lige skal over med skrald og hendes mand skulle betale diesel 

Vi viste godt at det kunne ske. Men når man er alene.... med sådan en mand i udlandet.

Ja så gør man ofte det midsatte af hvad man egenligt ville under normale forhold.

Men til andre skal der lyde. Lad være.... råb op. Og kald på dine nærmeste.... så smutter de. 

 

Skrevet af Michael Ravnholt, 29-05-2022 - 13:00

Jeg har overnattet flere gange i frankrig på deres restepladser. Dog var vi 2 vogne afsted. Ud over at vores venner sov dirkete op af en kreatur vogn og ikke fik sovet....så var denne store plads ok.

I 2019 da vi var på vej hjem. Så måtte vi ind på en plads op af motorvejen op mod luxenburg.... det var omkring 40 grader sent om aften. Føj det var umuligt at sove....så er de tyske autohof dog mere stille og ikke nær så varme om natten...

 

Skrevet af Benny Hauge Jakobsen, 30-05-2022 - 11:57

Vi var to hold som fulgtes ad. En aften skulle vi bare ind og sove - -  vi kørte tilfældigvis forrest - ind på et autohof . Til alt hæld fandt jeg 3 "personbilpladser" ved siden af hinanden. Jeg tog de 2 til bil og campingvogn og vennenes campingvogn fik den 3. Deres bil lev parkeret længere nede i rækken. Næste morgen fandt vi deres bil holdene på 4 ølkasser, men hjulene var forsvundet. Kan jeg advare tydeligere.

Vi kom til en rasteplads tæt på Barcelona. Vi blev mødt af 3 store blå skilte (2 m. høje og 4 m. lange) På 3 sprog stod der (nu frit oversat til dansk) Her er sket mange overfald og tyverier, du bør ikke være her længere end det tager dig at læse skiltene.   Det var skilte fra de Spanske vejmyndigheder!

Vi var inde og tanke op på en meget stor tankstation tæt på Barcelona Vores ven tankede  og gik ind for at betale -- vores veninde sad i bilen ,   og hun fartalte at pludselig blev døren i hindes sid revet op, en stak hånden ind og snuppede hindes taske som stod på gulvet foran hinde - der var mange mennesker på tankstationen   - veninden for ud og råbte og skreg uden nogen tog sig af det   - veninden kunne følge tyven med øjnene og i et mellemrum mellem 2 bygninger smed tyven tasken til en medgerningsmand som nu løb i en ny retning og var væk. Nu tanker vi ikke mere på store tankstationer men vælger en mindre ude på landet.  I vores oplevelser virker gasalarmer og anden teknik ikke.

Skrevet af Benny Hauge Jakobsen, 30-05-2022 - 12:06

Vi var to hold som fulgtes ad. En aften skulle vi bare ind og sove - -  vi kørte tilfældigvis forrest - ind på et autohof . Til alt hæld fandt jeg 3 "personbilpladser" ved siden af hinanden. Jeg tog de 2 til bil og campingvogn og vennenes campingvogn fik den 3. Deres bi llev parkeret længere nede i rækken. Næste morgen fandt vi deres bil holdene på 4 ølkasser, men hjulene var forsvundet. Kan jeg advare tydeligere.

Vi kom til en rasteplads tæt på Barcelona. Vi blev mødt af 3 store blå skilte (2 m. høje og 4 m. lange) På 3 sprog stod der (nu frit oversat til dansk) Her er sket mange overfald og tyverier, du bør ikke være her længere end det tager dig at læse skiltene.   Det var skilte fra de Spanske vejmyndigheder!

Vi var inde og tanke op på en meget stor tankstation tit på Barcelona Vores ven tankede  og gik ind for at betale -- vores veninde sad i bilen ,   og hun fartalte at pludselig blev døren i hindes sid revet p, en stak hånden ind og snuppede hindes taske som stod på gulvet foran hinde - der var mange mennesker på tankstationen   - veninden for ud ogråbte og skreg uden nogen tog sig af det   - veninden kunne følge tyven med øjnene og i et mellemrum mellem 2 bygninger smed tyven tasken til en medgerningsmand som nu løb i en ny retning og var væk. Nu tanker vi ikke mere på store tankstationer men vælger en mindre ude på landet.  I vores oplevelser virker gasalarmer og anden teknik ikke.

Skrevet af Michael Ravnholt, 30-05-2022 - 12:42

hej benny

Det lyder vildt, dog har jeg ikke selv holdt ind på de restepladser i spanien, men jeg tror dig gerne.

Men den med ølkasserne, den er ny for mig.... Hvorfor havde i ikke låsebolte på ?

På de autohof jeg har været, har der været overvågning og ofte en der kommer ud og beder os om at betale, når vi køre ind..... ca 2-3 euro og det er kun i Tyskland jeg kender denne ordning.

 

Skrevet af Benny Hauge Jakobsen, 30-05-2022 - 18:04

Vi har camperet i 42 år , og indtil coronaen kørte vi i 19 år til Spanien og Portugal  i maj og juni vores forsikring gjalt i 60 dage. Vi skulle besøge et berømt kloster. Vi kørte ind på et autohof - stillede campingvognen der fordi vi ikke ville have den med op til turist mylderet. Vi besøgte klosteret og kom tilbage til CVen. Det var almindelig kendt at sådan gjorde man som campist. Der var opløb henne hos en tysker. De havde også besøgt klosteret l  - men der havde været indbrud i deres CV. Døren så forfærdelig ud  - og kunne ikke lukkes eller låses. De var ved deres feries begyndelse så ?????

Skrevet af Michael Ravnholt, 30-05-2022 - 18:23

Ja det er sgu uheldigt.

Men der er idag video på flere af de autohof vi har været på.

Men ja. Man skal selv i dk holde øje.... alle de banditter holder øje med os...og slår til når vognen er forladt

Jeg har en alarm på min vogn.

Dog kun en bevægelses sensor...men den virker.  

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her