Camping i udlandet

reservering af campingpladser i Tyskland og Frankrig

Vi planlægger en ca. 2 mdr. campingtur med vores campingvogn i slut juli til midten af september.
Vi har hørt at de fleste sydeuropære holder ferie i august, så vil det være en god ide at booke pladser på forhånd eller hvad er jeres erfaring med dette ?
Mange hilser Helene

Posted by Helene Munthe Jensen, 13-01-2020 - 00:01

Tusind tak for alle svarene, de var til stor hjælp.
Vi drager afsted uden pladsreservation og som skrevet , kan man jo altid ringe eller skrive på forhånd og høre om der er plads.
rigtig od campingtur til alle

Posted by Kurt B. Andersen, 12-01-2020 - 22:24

Enig med de andre. Når I skal på sådan en tur, kan det være rart at have frihed til at ændre planer undervejs, hvilket kan være svært, hvis man har reserveret på forhånd.
I forbindelse med en rundrejse i de vestlige stater i USA, havde jeg planlagt hvilke pladser, vi helst ville benytte, men reserverede først efterhånden som vi kom frem, idet jeg ville have mulighed for at ændre planen. Så vi havde hjemmefra reserveret den første plads, som vi skulle være på, men resten blev reserveret med dags varsel. Det viste sig at være en god ide, idet vi et par gange ændrede plan for, hvor længe vi ville være et sted, og sprang så noget andet over. Vi var 3 vogne og et enkelt sted kunne vi ikke få plads, men så tog vi bare en anden. Vi vidste godt, at det ville være svært at få plads det pgl. sted, også selv om vi havde reserveret i god tid, så alternativet var på plads inden jeg ringede.
Det har så også noget at gøre med, hvad tid på dagen man regner med at ankomme. Tidligt på dagen er der normalt aldrig problemer, men det kan der i højsæson være sidst på dagen.
Vi kom typisk meget sent på dagen, så derfor var det godt at reservere (flere gange ankom vi efter deres lukketid, men der lå så nøgle og pladsnr. klar når vi ankom.)

Posted by Børge Sørensen, 12-01-2020 - 10:21

Vi har camperet i det meste af Europa i 12 år. Det er blevet til 341 pladser med 606 overnatninger. Jeg tror vi har reserveret 2-3 gange ialt og kun 3-4 gange blevet afvist.Vi kan ikke lide at være bundet af en reservering. Det skal, tilføjes,at vi næsten kun rejser i lavsæsonenerne.Bruger så vidt muligt altid ACSI.

Posted by Benny Hauge Jakobsen, 11-01-2020 - 17:41

Vi har gennem årene reserveret een gang, og dermed fandt vi ud af at vi ikke ville være bundet af en reserverings begrænsninger.
Et par gange har vi prøvet at en plads var optaget - men så kørte vi blot videre til den næste plads.
Vi camperede i 2 mdr. i forårs månederne, gerne i Spanien og Portugal samt 2 mdr. i efterårs månederne i Kroatien eller I Italien.
Vi har det bedst når temperaturen er 25 - 30gr. - slet ikke højere.
MVH BJ.

Posted by Verner Skov Hansen, 11-01-2020 - 16:09

Hej vi har i mere end 40 år camperet i Europa, men aldrig reserveret plads, og vi har altid haft gode pladser, det er ikke altid det er den vi har set hjemmefra, det er ikke altid beskrivelsen står mål med virkeligheden. Vi har valgt en plads for en overnatning, men ofte blevet flere dage, og andre kun en nat så var det nok.
Det er en god ide at bruge ACSI eller lignende, det er en rettesnor med faciliteter,
God tur
Verner Skov Hansen