Camping i udlandet

Opdatering hjemmeside.

Skrevet af Ove Lund, 28-03-2017 - 10:46

Så er hele sommerferien 2016. der gik til Østeuropa lagt ind på ferievognen.
Østeuropa har nogle gode rejselande at rejse til med sit rullende hjem, og Slovakiet er et af de lande, hvor turismen ikke er særlig stor endnu, så vi kan kun anbefale at man besøger det flotte land, måske i kan finde lidt inspiration af vores besøg i landet.

http://ferievognen2.dk/sommerferie.2016.slovakiet%2B.html

Venlig hilsen.
Ove.

Skrevet af Ove Lund, 31-03-2017 - 11:33

Ja det er et skønt område ved Regensburg, og den Walhalla er da ret imponerende og et besøg værd, måske man møde nogle af de gamle guder? Vi glæder os også til at se nærmere på Køln med mere, vi har været i byen for rigtig mange år siden, men ikke mere end nogle timer, så denne gang skal vi bruge lidt mere tid i byen.
I må se at smutte til Walhalla igen, og Regensburg er jo et besøg mere værd, så gør det endelig.

Venlig hilsen
Ove.

Skrevet af Renate Hovald, 30-03-2017 - 13:29

Det er altid opløftende at følge med på jeres rejser. Dejligt gensyn med Regensburg (vi var der med vores første lille Adria-campingvogn) og Walhalla, som jeg sidst besøgte som barn med mine forældre. Så det er et godt stykke tid siden. Derfor har jeg fået lyst til at gense regionen, stærkt inspireret af jeres tur.

God tur til Köln og omegn. Der er en del at se også.

Mange campinghilsener
Renate

Skrevet af Ove Lund, 30-03-2017 - 08:17

Til jer! Dejligt at i følger med os, i ved jo godt at vi også følger jeres skønne ture ud i verden. Det er da et privilegie at vi kan køre rundt hvor vi stort set har lyst her i vores verdensdel, så det påskønner vi ret meget.
Vi kan kun anbefale at man besøger både Cheb og Regensburg, men ikke mindst er Slovakiet et dejligt land at være gæst i, her er tiden ikke løbet så stærkt, hvilket betyder at man er meget tættere på befolkningen, ihvertfald i den østlige del. Marianne har klaret alt det støtten, så vi kan godt komme afsted om ikke lang tid. Vi kører en tur til Køln og det område på vores forårstur, og glæder os meget.

Mange venlige hilsener til jer begge.
Marianne og Ove.

Skrevet af Bjarne Nielsen, 29-03-2017 - 11:46

Vi siger tak for turen. Det har været en spændende rejse at følge, og for os helt ukendte områder. Regensburg og Cheb må vi vist da se at komme forbi, når lejligheden byder sig.
Håber Marianne arme ikke er helt smadrede efter alle de statuer og gelændere hun har støttet :-)

God sæson 2017, vi glæder os til at se, hvor jeres ture nu går hen.
Venlig hilsen Elsebeth og Bjarne.