Camping i udlandet

Nybegynder valg af campingplads sydpå

Skrevet af Michael Scharstein, 21-01-2017 - 23:56

Jeg har forsøgt at søge i forummet her, men har ikke fundet de rigtige svar - måske fordi jeg er ny herinde... her kommer det...

Vi købte i sensommeren en lidt ældre men pæn Adrian CV og har været afsted i tre weekender (og har aldrig prøvet det med camping vogn før :-) Vi snakker om at køre sydpå Italien / Kroation / Slovenien i nærheden af noget vand... Hvad kan I anbefale og hvorfor? (juli måned)

Hvorfor skal vi vælge Italien frem for Kroation eller Slovenien? og alle de andre veje rundt :-)

Jeg vælger ikke at sætte økonomi på, men tænker normal efter "value for the money" princippet - må da gerne være billig, hvis det er kvaliteten er ok, men heller betale lidt ekstra for at undgå skod oplevelser....

Yderlige oplysninger:
- Vi har 3 børn på 6, 8 og 11
- Ordentlige forhold / rene og gode service bygnigner er et krav

Baggrund, som sagt er vi helt nye indenfor camping, vi ønsker mulighed for privatliv (plejer at leje sommerhuse netop af denne årsag :-) )

Vi ønsker at vores oplevelser bliver så positive som mulige, for at give dette en så fair chance som muligt og derfor skal tingene bare fungere, så vi fortsætter med at campere :-)

Jeg ved vores børn gerne vil have pools / strande der er værd at lege ved/i, men de har ikke brug for de helt store vilde ting endnu

Håber ikke at jeg roder for meget rundt i det med dette indlæg og at jeg er lidt forståelig :-)

På forhånd tak...

/Michael

Skrevet af Kurt Poulsen, 23-01-2017 - 20:06

Hej Michael,

Vi har camperet 4-5 år og er helt bidt af det. Vores foretrukne sommerferiested er Gardesøen i Italien. Det er fedt med vand og en god varme. Sø vand er efter vores mening bedre end havvand fordi selv små børn kan nemmere svømme deri da der ikke er så store bølger og kraftig strøm. Desuden så fedter det ikke så meget.
Når vi kører sydpå benytter vi campingpladser da vi ikke gider at køre så langt hver dag og gerne vil hvile os rigtigt inden vi kører videre. Det giver også bedre mulighed for at hygge om aften så rejsen er en del af ferien. Det tager så et par dage at komme derned men tilgengæld har vi en fed tur derned.

Mvh Kurt.

Skrevet af Niels Bisgaard Rasmussen, 22-01-2017 - 10:28

Jeg vil håbe det vælter ind m svar/gode ideer. Mit indlæg her bliver måske lidt langt og af generel viden.
Giv jer tid til at nyde turen syd på, evt. m overnatning på campingpladser. Tyskland har rigtig meget at bryde på.
Vi bruger ofte Autohof som overnatning på vejen, det virker godt for os. Men det er kun Østrig og Tyskland det er en god ide. I Andre lande bør der overnattes på campingplads.
Valg af feriemål er nok mest en smagssag.
Italien er dyr, Frankrig lidt som Dk, Slovenien og Kroatien er noget billigere. Men der kan være regionale forskelle i de enkelte lande.
Mit råd er at læse nogle af de ferie beretninger derver på nettet.
Forbered jer grundigt til turen, så får i en godt ur uanset hvor i tager hen. Husk på tavser ligger noget nyt spændende lige efter næste sving☀
Www.petersencamping.dk
http://sepstrupcamping.blogspot.dk/?m=1
www.ferievognen.dk
http://www.rosefrederiksen.dk/
Der er flere bare læs løs