Camping i udlandet

Lapland i januar

Skrevet af Ayo Hansen, 02-03-2022 - 12:25

Vinter van life er noget helt særligt, og jeg har nu tilbragt min anden vinter som fuldtids-rejsende på hjul og er netop gået ind i mit tredje år som fuldtidsrejsende – tiden går stærkt når man hygger sig. Første vinter var en kold omgang; jeg boede i en ældgammel folkevogn, fyret gik i stykker, der var absolut ingen isolering og hver gang jeg skulle på toilettet var jeg nødt til at gå ud af bilen for at komme det. Denne min anden vinter har været noget mere behagelig. Varmen har virket upåklageligt og toilettet har været i bilen – ligesom alt andet har haft sin plads og været let tilgængeligt i caradoen – også under vinterens tur til Lapland.

Når alt dette er sagt, så er der noget ganske særligt over at åbne døren og træde ud i nyfalden sne. Jeg har længe haft lyst til at udforske en mere kold vinter, end den Danmark kan præstere og derfor var det helt oplagt at dreje caradoen mod det nordligste Sverige og et mere arktisk klima i Lapland. 

Her oplevede vi blandt andet det smukkeste nordlys, vidunderlige vinterlandskaber, frosne rør i vognen og isslag så voldsomt at vi var nødt til at holde stille flere dage – altsammen har jeg nu samlet i denne guide til en vintertur med tips & tricks sådan at du også kan undgå de værste faldgruber.

Uanset om du kører med campingvogn, i autocamper eller i en mindre van som jeg, så er her masser af anbefalinger, gode råd, fif & tricks sådan at du får en god tur. Jeg håber I har lyst til at læse med her!

Hilsen 

Ayo - Home is where I park

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her