Camping i udlandet

Info om Bijela Uvela søges

Skrevet af Steen Birketoft, 13-01-2020 - 09:24

Vi har gennem flere år camperet på "Lanterna" lidt nord for Porec, og har egentlig været godt tilfredse med pladsen. Men de sidste to gange synes vi ikke at vores oplevelse har været som forventet, så vi ser os om efter en anden plads i nærheden.
I den forbindelse er vi faldet over Bijela Uvela syd for Porec, som umiddelbart ser god ud. Vi vil derfor gerne høre, om der er nogen der kender denne plads, der evt. vil dele ud af deres erfaringer med den?
Helt konkret vil vi godt høre hvilke pladsnumre, der kunne være relevante at forsøge at reservere. Vi har en Knaus Südwind campingvogn med en samlet længde på ca. 6½ meter, og vi vil gerne have en plads med en del skygge. Ligeledes ønsker vi ikke at ligge alt for tæt på legepladser/poolområder. Vi har ikke noget krav om, at man skal kunne se vandet, men vil bare gerne have det man kan kalde en god plads. :-)
Kan nogen hjælpe med info/tips/"insider-viden"?
Mvh
Berit og Steen

Skrevet af Steen Birketoft, 15-01-2020 - 12:15

Hej Michael

Tak for svaret, og rigtig godt at få "stedangivelse" på, når man nu ikke har været der før. :-)

Mvh
Berit og Steen

Skrevet af Michael Larsen, 13-01-2020 - 21:39

hej berit
vi har været 6 gange på bijela.
vores bedste sted, er i området omkring toiletbygning 07 (tror det er område G).
vi har hund med, så i gåafstand til hundestranden, og også nemt at komme ud på gåben mod funtana, på cykelstien
michael c";)

Skrevet af Benny Hauge Jakobsen, 13-01-2020 - 13:14

Hej Berit og Steen.

Vores støtste oplevelse var da vi boede øverst på skrænten og bare kunne gå ned ad skrænten og hoppe i vandet fra molen.
Jeg har ikke noget oversigtskort - så det her er efter "hukommeren" , vi har ikke været på pladsen de sidste 4 - 5 år.
Vi har også boet oppe på det flade stykke tæt ved hegnet ind mod Zelena Laguna.
Vi har også boet oppe på det flade stykke ved siden af sanitetsbygningen og den pool der ligger oppe bag ved.
Vi har også boet nede på det lave stykke på halvøen og ved Lagunen - det var poplært - der var megen trængsel- og det var ikke lige os.
MVH BJ

Skrevet af Steen Birketoft, 13-01-2020 - 11:14

Hej Benny.
Ja, vi tænker også at det vil være en plads, som vi vil være glade for. Og nej; vi har ingen forventning om at "ligge for os selv, på en "øde ø"".
Vi har kigget lidt på pladsens oversigtskort, og der føler vi os lidt som Moses ved det Røde hav. Så kunne du give et bud på, i hvilke afsnit I plejer at være, så vi lige som har en ide om, hvor der er særligt anbefalelsværdigt?
Mvh
Berit og Steen

Skrevet af Benny Hauge Jakobsen, 13-01-2020 - 10:48

Pladsen hører til en af vore favoritter, og vi har været der flere gange. Det er nær ved vand, pool forretning og ikke mindst - vi kan cykle på afmærkede stier langs vandet ind til byen.
At det var den første Jugoslaviske plads vi besøgte da landet blev" tilgængeligt" for mange år siden, tæller for os også med.
Vi har aldrig reserveret plads dernede. Pladsen er meget populær og har mange besøgende , men ikke så klemt som inde i Lanterna- men I må ikke forvente at komme til at bo i "ophøjet ensomhed" langt ude i naturen, sådanne pladser findes - men ikke lige der. De fleste parceller ligger under mega høje fyrretræer. De mest eftertragtede pladser er med havudsigt, men der er masser af gode parceller i 3. 4. række.
Jeg fornemmer at I vil synes lige så godt om pladsen.
MVH BJ.