Camping i udlandet

hjælp vi ønsker en camping tur til italien

Skrevet af Louise Holm, 30-05-2017 - 10:51

Hej alle jer derude som har taget turen 1 eller flere gange :-)

Vi har igennem længere tid overvejet om vi er ved at være klar til at tage turen til italien med vores vogn. men vi er for at sige det lige ud helt på bar bund.

vi søger en billig plads med gode pool / og veldt gerne ud til fed badestrand :-) forhold der behøver ikke være noget fascist med underholdning og sådan det behøver ikke være en kæmpe plads men gør ikke noget.
skriv også gerne om man bare dukker op og så er der plads eller man skal bestille I forvejen vi har en temmelig lang vogn her må I også gerne skrive ca priser

kan I skrive hvad I evt har gjort med køreturen derned hvor I har overnattet og ca pris skal det bestilles I forvejen ?

vi er en familie på 5 med 3 tøser på 8-11-13 år der elsker vand, det ville også være fedt og ligge I nærheden af noget spændende man kan køre til og se på.

hvis I har en komplet køre plan og guide ville det da være kanon

er der nogen ting I forhold til køre tøjet som vi skal være obs på inden afgang ?

håber at der er nogen som har lyst til at dele deres ferie planer med os

hilsen Louise

Skrevet af Flemming Udbjørg, 03-06-2017 - 10:08

Rigtig meget kommer jo an på, hvor I vil hen, og hvad I vil betale.

De italienske pladser ud mod de store badestrande er som regel "superpladser" med både pools, forretninger og underholdning -og så koster de altså penge! For jeres familie hurtigt 6-700 kr. pr. døgn midt i sommerperioden.

De meget store pladser har som regel en stor afrejse hver dag så her kan man være ganske heldig og få en plads uden reservation. Men det er et lotteri - og man kan risikere at skulle vente uden for hegnet i 1-2 døgn for at komme ind.

Turen ned skal I tilrettelægge efter jeres behov og erfaringer med langture. Vi overnatter/sover i Tyskland og Schweiz oftest på rastepladser med en vis overvågning, mens andre foretrækker en god transitplads ikke langt fra motorvejene.

Med 1.500 - 1.600 km foran os, ville vi regne med 2½ køredag. Regn med et realistisk gennemsnit på 70 km/t inkl. pauser, - så bliver det til 21-22 timer effektivt. Hvis I selv og børnene ikke er vante til langture i bil på motorveje skal I ikke presse turen ud over 7-8 timer pr. dag.

Bilen bør lige have et ferietjek, hvis den ikke er vant til lange træk med campingvogn. Intet er så ødelæggende som en motor der sætter ud midt på turen.

Jeg håber I får en god tur. Brug god tid på forberedelsen og vær realistiske. Det skulle jo helst blive ferie og ikke et marathonløb.

Skrevet af Niels Bisgaard Rasmussen, 02-06-2017 - 16:32

Udfordring billig plads i Italien ved lækker strand og M pool. Tror ikke det findes. Regn M 550-700kr pr. nat. Det du søger lyder lidt i retning mod Lidoen.
Fortæl lidt mere om hvilket område i ønsker.
Ps. Går id fra at set ikke er syd Italien i søger.

Skrevet af Mac Adamsson, 02-06-2017 - 11:07

Hej Louise.

https://m.youtube.com/watch?v=7wiTbELu_F4

Her kan du finde lidt inspiration til køreturen. Vi var afsted for første gang sidste år, her brugte vi ovenstående model med 2 børn på 7 og 11. Det fungerede rigtig godt.

Vh
Mac Adamsson