Camping i udlandet

Gatow camping Berlin

Skrevet af Steffen Andreassen, 15-10-2019 - 19:23

Hej er der nogle der har været hos Gatow i Berlin. Kan der betales med Visa, Kan man selv kører til Berlin og parkerer der. Mvh Anette og Steffen

Skrevet af Steffen Andreassen, 02-11-2019 - 19:11

Tak for jeres svar, vi har lige været en tur i Berlin, der kan betales med visa, det var lidt svært at få rabat via dcu kort. en fin plads tæt ved offentlig transport. Vi kunne ikke se tv via vores digitale antenne (bokser) er der nogen der ved hvorfor. Mvh Steffen

Skrevet af Hans Bent Petersen, 28-10-2019 - 17:43

Jeg kan ikke lade være med at henvise til et nærliggende, og efter min personlige mening meget spændende museum, hvis man er vild med gamle militærfly fra den kolde krigs tid. Beregn mindst et par timer. Museet er på en tidligere flyveplads og der er fly både udenfor og indenfor. Se her http://www.mhm-gatow.de/ . God fornøjelse, Hans Bent

Skrevet af Bjarne Nielsen, 22-10-2019 - 17:46

Vi checkede ind på Gatow i søndags - og den er god nok - der kan nu afregnes både med Visa kort, Master kort samt flere andre. Forklaringen er at de nu er ude af en hidtil bunden aftale.
Hilsen fra Berlin, idag sol og 18 gr. :-)

Skrevet af Ove Lund, 18-10-2019 - 10:08

Hej Annette og Steffen.
Vi var i Berlin og lå på camping Gatow i 2017. En god plads i vores øjne, med udmærkede faciliteter.
Vi tog bus x34, der kører ind til zoo lige ude fra campingpladsen. Det er meget bedre end at ligge og rode efter parkering. Turen med busse ind, er jo hyggelig i sig selv, så det kan vi anbefale.
Se hele vores tur her på vores rejseside.
https://ferievognen2.dk/efter%c3%a5rstur%202017%20berlin..html
Venlig hilsen
Ove
ferievognen.dk

Skrevet af Walter Schreyer, 17-10-2019 - 10:42

Vi tog fra Gatow i slutningen af september. Jeg betalte kontant da man ikke kan betale med Visa. Spurgte ellers om jeg kunne. Vi har været på Pladsen en hel del gange før og altid betalt kontant af samme grund. Da jeg er tysker kan man vist udelukke sproglige forviklinger:-) Ifølge ADAC Campingführer tager de vist Maestro Card. Der er jo ikke alle pladser i tyskland der tager Visa. Problemet er jo ikke stort. Der er en bank i Kladow indkøbscenter om ikke andet. Da Gatow er en DCC plads er det nok en del frivillige fra klubben der sidder i Receptionen eller svarer på henvendelser.

vh

Walter

Skrevet af Bjarne Nielsen, 16-10-2019 - 21:11

Walter, når du har været der for så kort tid siden, må jeg jo tro du har ret.
Har modtaget denne besked fra Gatow - måske en medarbejder der ikke helt ved hvad Visa er :-)

Hallo Frau Jensen,
Ja, man kann bei uns mit Visa bezahlen und Sie bekommen bei uns auch die "Welcome Cards".
Mit freundlichen Grüßen
Frau Wendt

Am 16.10.2019 um 13:44 schrieb Deutscher Campingclub LV
Berlin:

Under alle omstændigheder er der jo masser af hæveautomater i byen :-)
og vi vælger helt sikkert pladsen i Gatow igen, da vi synes det er en god plads, og med super nem transport mulighed til centrum.
mvh Elsebeth

Skrevet af Walter Schreyer, 16-10-2019 - 15:48

Mon ikke at Gatow mener det tyske EC Card ? Der kunne ikke bruges Visa da vi kørte derfra for få uger siden.

walter

Skrevet af Walter Schreyer, 16-10-2019 - 15:33

Glemte lige at svare på om man kan køre selv ind til Berlin. Har kun prøvet at køre til Potsdam. Der er ret ukompliceret med parkering der. Berlin ville jeg ikke binde an med når den offentlige transport er lige ved hånden og ikke særlig dyr.

vh Walter

Skrevet af Bjarne Nielsen, 16-10-2019 - 15:32

Jeg har lige kontaktet Gatow - og fået bekræftet at de modtager Visa kort ved betaling, samt at Berlin Welkome Card kan købes i receptionen.

Skrevet af Walter Schreyer, 16-10-2019 - 15:23

Vi har lige været på Gatow. Der betales med kontanter og CKE kortet giver 10 % . Der var ingen problemer med at få rabatten. Bussen til Bahnhof Zoo holder lige udenfor. I bussen køber du bare en Tageskarte AB til 7 euro og kan køre ubegrænset med bus, u bahn s bahn og færge en hel dag. Der ligger et helt indkøbscenter i Kladow 2 km derfra. Der er en Edeka, en Aldi og en Lidl samt en bank mm.

vh Walter

Skrevet af Knud aa Hansen , 16-10-2019 - 09:56

Jeg havde en enkelt overnatning sidste år, kun kontant betaling, OG jeg måtte "hive" fordels% ud af dem, de ville slet ikke se mit CKE kort, så serviceminded synes jeg ikke de var.

Skrevet af Bjarne Nielsen, 15-10-2019 - 23:12

Hej Steffen.
En rolig velfungerende plads, som absolut kan anbefales.
Jeg mener man kan betale med Visa, men du kan jo sende en forespørgsel via mail for en sikkerheds skyld. Medarbejderne er meget serviceminded. Selvfølgelig kan man køre til Berlin i egen bil, men hvorfor dog ? Bussen holder lige udenfor campingpladsen, og kører hvert 10 min. lige direkte til centrum.
Anbefales kan også at købe et Berlin Welkome Card. Det giver ubegrænset adgang til alle busser, S og U Bahn, samt rabat til de fleste af byens seværdigheder.
Der er ingen indkøbs muligheder på pladsen, men en Netto ca 2 km derfra.
Vi sidder netop og tæller på knapper, om vi skal tage derned i næste uge :-)
læs evt. mere på vores rejsebeskrivelse :

https://www.feriejensen.dk/berlin-2011/

mvh Bjarne og Elsebeth