Camping i udlandet

Gardasøen og Hvad så bagefter i Maj

Skrevet af Susanne Knudsen, 01-03-2017 - 17:30

Nu er det jo næsten Maj:)
Turen går til Garda søen, 2 voksne 65:)
God ide til plads ned til søen og gerne så man kan gå ind til Lazise
Men hvor så bagefter, vil gerne sydpå, og har været i Umbrien 4 somre, men der må jo noget nyt i Italien der må prøves
Cinque Terre, , men det ser meget bjergrigt ud, er der nogen der har boet i nærheden og man så evt kan tage tog derind. For vi er ikke til bjergkørsel, med campingvogn
Ellers bare mere Toscana eller ??.
Har nogen en ide om hvor dejligt varmt man kan være heldige at vejret er i Maj

Skrevet af Susanne Knudsen, 15-03-2017 - 19:45

Har nu læst jeres Ferie Jensen Sikke en guldgruppe, og vi tager til Campinglasfinge ,
Så nu skal der " bare findes " næste mål . Umbrien har trukket os mange gange, men nu må der vist noget nyt til i år

Skrevet af Bjarne Nielsen, 07-03-2017 - 20:29

Hej Susanne.

Vi har kørt fra Gardasøen til Cinque Terre. Vi tog ruten (motorvejen) over Parma. Godt nok går turen over Appeninerne, men det er jo motorvej, og ansolut ikke noget der giver problemer. Som jeg husker det, er der kun få km til Camping La Sfinge fra motorvejsafkørslen, og det er heller ikke en strækning, der volder problemer.

Du kan se lidt fra vores tur her :
http://www.feriejensen.dk/side.asp?Id=20690

Håber I kaster jer ud i det, et helt fantastisk område.

Lige en bemærkning til Du Parc, der er store luksus pladser helt nede ved vandet, bag restauranten.

Meget mere fra Italien kan du finde på vores hjemmeside :
www.feriejensen.dk

Til sidst ang. temperaturen, så vil jeg mene min. 15-25 gr. i maj, men det er jo forskelligt fra år til år. :-)

Håber det var til lidt hjælp, ellers spørg endelig.
Venlig hilsen Elsebeth

Skrevet af Susanne Knudsen, 07-03-2017 - 19:53

Vi har boet på Du Park år tilbage, og dengang var pladserne meget små, så vi ser efter en anden plads ::)
Det er lidt svært at se om man ikke kommer ud i lidt bjergkørsel ved Cingue Terre, men vil så gerne dertil, måske mest mig der " bare" sidder ved siden af
Vi har lyst til at finde en plads i Toscana bagefter.
Og vil SÅÅÅ gerne bo lige med udsigt til havet

Skrevet af Benny Hauge Jakobsen, 02-03-2017 - 17:28

Hej glemte at skrive noget om vejret - regn med temperaturer mellem 11 og 22º med en regnbyge i ny og næ i maj.
Ved Gardasøen er vores foretrukne plads "Du Park" men "Piani di Clodia er nok toppen.
Vi er holdt op med at kæmpe for plads i forreste række ned til søen - og lignende. Vi har altid vores cykler med så små afstande gør ikke så meget. Vi gør derfor meget i at cykle fra by til y ved søen, der kan man mange steder køre næsten i vandkanten.
Skal vi slappe af ved søen vælger vi "Belle Italia" eller måske "San Fransesko som ligger godt for et besøg i Sirmione - som vi synes er mere speciel end La Zisse.
Ved besøg i Cinque Terra foretrækker vi at bo 50 -60km fra området. Køre solo bil tættere på. Oplevelsen byder på kuperede traveture og det ender vel for de fleste med at man vælger at returnere med tog.
MVH BJ

Skrevet af Benny Hauge Jakobsen, 02-03-2017 - 13:25

Hej
Vi synes at det er rigtig dejligt i Toscans. Vi er lidt ældre end Jer og er med tiden blevet livsnydere som jeg fornemmer I er ved at blive.
Vi tager af sted og lader dagene gå,spørger evt "Campingfatter" om der er ting vi skal se, men som ikke er så opreklameret og på den måde har vi haft mange gode oplevelser.
Vi har set mange Etrusker grave som er helt fantastiske - men ikke så kendte - vi har besøgt Roms gamle havneby - den blev forladt på grund af malariamyg, men står næsten urørt o.s.v.
Som udgangspunkt bor vi på pladsen "Mareblu" ved Cecina. Det er en familiedrevet plads, uden de store armsving - men de har det hele - ligger lidt beskyttet bag en fyrreskov. men har egen strand. Og selvfølgelig egen pool. Ca 3 km. ind til byen med flere indkøbsmuligheder.
MVH BJ

Skrevet af Robert Rasmussen, 01-03-2017 - 23:23

Jeg kan anbefale Camping du Parc syd for Lazise. Dejligt plads direkte ned til søen. På pladsen er der restaurant, butik, pizzaria. Pæne sanitære forhold der bliver rengjort løbende døgnet rundt. Fra pladsen er der ca. 500 m til Lazise langs søen. Jeg syntes at Lazise er en af de smukkeste byer ved Gardasøen fri for bilkørsel, skønne huse, restauranter, butikker og en uforlignelig søpromenade. Nord for Lazise ligger den kommunale campingplads, der også kan være en mulighed. Her er ingen butik og andre faciliteter, men du går også direkte fra pladsen og ud i byen. Til- og frakørsel til den kommunale campingplads er vanskelig onsdag fra morgenstunden til over middag, da der hver onsdag er marked i hele byen, hvor alle gader er fyldt op med boder.
Efter Lazise foreslår du selv Cinque Terre. Det er ikke noget dårligt valg og det er ikke noget problem at køre dertil. For besøg i området vil jeg anbefale Camping La Sfinge i Deiva Marine. Fra campingpladsen kører der hele dagen gratis shuttlebus til togstationen i Deiva Marine. Så er det bare at købe billet til den by eller de byer i vil besøge i Cingue Terre. Hvis kondien er i orden er det muligt at gå mellem byerne. Man kan også køre med tog ud og så sejle hjem eller omvendt. Det er et must at se Cinque fra vandsiden. Temperaturen i maj er dejlig behagelig (som en god dansk sommerdag) og tilpas til, at man kan bevæge sig rundt og se noget. Det kan blive en rigtig dejlig tur I her planlægger.