Camping i udlandet

G20 topmødet

Skrevet af Karin Stage, 13-06-2017 - 15:53

Kan se at der afholdes G20 topmøde i Hamborg den 7.-8. Juli - mon det vil påvirke trafikken mere end normalt?
Skal man evt. tænke alternativ rute uden om Hamborg, hvis man påtænker at køre syd på der og i givet fald hvilken? (køre mod Kroatien)

Skrevet af Bjarne Nielsen, 18-06-2017 - 10:57

Kan kun give Flemming ret - de tyske motorveje er et sandt helvede pt.
Lige hjemkommet fra det sydfranske, passerede vi Padborg grænsen lørdag eftermiddag. Den midlertidige grænsekontrol ind i Tyskland er iværksat. Det så ikke umiddelbart ud til at give anledning til problemer.

Langt værre er det dog med strækningen Flensborg mod Hamborg. Fredag eftermiddag kunne vi i radioen høre om 14 km stau i sydgående retning. Lørdag var et stykke af A7 helt lukket, og trafikken blev ledt udenom. ALDRIG har vi oplevet så lang en kø. Heldigvis var der ingen problemer for os der var på vej i nordgående retning.
På A7 er der også meget vejarbejde mellem Hamborg og Hannover, der pt. giver anledning megen kø.
Også A1 i retning mod Bremen er plaget af lange køer.
A9 ser også ud til at være ramt af meget vejarbejde, men ved ikke om det giver anledning til stau.
Så uanset hvilken retning man skal i sydpå, tror jeg man skal se på alternative ruter, eller vælge sine rejsetidspunkter med stor omhu - læs køre meget tidlig morgen eller sen aften.
God ferie til alle - med eller uden stau :-)

Venlig hilsen Elsebeth

Skrevet af Flemming Udbjørg, 17-06-2017 - 18:39

Vi kørte via Hamburg i onsdags - og det var et veritabelt helvede!!

Ikke på grund af G20, som man har varslet om vil give forøget politi- og grænsekontrol, men på grund af de enorme vejarbejder.

Det tog os mere end 2 timer ud over den "normale"tid, at komme gennem byen ad motorvej A7 og Elbtunnel.

Vi ville have været kørt over Kiel og derfra via A21/A1 ned til og rundt om Hamburg - og så videre derfra. Men et færdselsuheld spærrede denne mulighed - så vi røg lige i fælden.

Helt vanvittige forhold - som man er rigtig dygtige til at informere om i radioen :-) Og på en almindelig kedelig onsdag kl. 14.30!!

Når vi skal hjem igen satser vi igen på turen over Kiel - og håber det bedste. Men Hamburg vil vi forsøge at planlægge os langt udenom - med eller uden G20!

Det er et helvede som vil stå på i et par år endnu, siger man frejdigt.