Camping i udlandet

Ferie i Holland.

Skrevet af Ove Lund, 09-12-2016 - 16:02

Så er første halvdel af vores dejlige forårstur til Holland, flyttet fra rullevognen, og over på Ferievognen. Måske det kan gi' lidt inspiration til at andre besøger det ganske dejlige land, med deres rullende hjem.

http://ferievognen.dk/for%C3%A5rstur%20holland%202014..html

Venlig hilsen
Ove.

Skrevet af Ove Lund, 12-12-2016 - 09:08

Tak for kommentar, dejligt at i følger med i vores ture. Holland er et fint land at rejse til, og der er faktisk mange mindre kendte steder i det flotte land, der er værd at besøge. Det gør så heller ikke noget at man slipper for en masse stejle bakker :-). Mange oplever hollænderne som ret støjende når man møder dem på pladser rundt i Europa, måske der er lidt om det, men de er meget gæstfri når man besøger dem i deres eget land, og vi har ikke oplevet dem som mere støjende end folk fra andre lande der'. Flot hjerte fra den flotte blomsterpar, god tur til Holland igen, når det sker.
Forventer at blive helt færdig med at flytte holland 2014 til ferievognen sidst på dagen i dag.
Venlig hilsen
Ove.

Skrevet af Niels Lodberg Pedersen, 10-12-2016 - 10:50

Hej Ove
Dejligt at følge Jeres tur til Holland. Vi var der selv i foråret, og fandt - nærmest ved et tilfælde - Hoge Veluwe. Det overraskede os faktisk at finde sådan et landskab i Holland, men det var en fantastisk dag. Både museet, landskabet og jagtslottet gav en række gode oplevelser. Vi skal da til Holland snart igen, der er virkelig meget at se dernede. I får lige et meget sigende billede fra Keukenhof.
V.h.
Ellen og Niels