Camping i udlandet

Dejlig campingplads i Frankrig

Skrevet af Henning Stokholm, 13-09-2017 - 16:20

Vi har igen i år været på camping i Sydfrankrig, og som altid har vi boet på det, vi synes er en ganske fantastisk campingplads, med en vidunderlig beliggenhed ved foden af Mont Ventoux i det skønne Provence.
Campingpladsen vi altid bor på er Camping le Bregoux, der ligger i den lille by Aubignan, hvor der er supermarked, bager og restauranter.
Der er 7 km til den større by Carpentras, hvor der hver uge afholdes et meget stort marked.
Selve campingpladsen er meget velholdt, og meget grøn, man kanvælge skygge fra store træer, eller sol på mere åbne pladser. Der var planlagt etablering af swimmingpool inden sommeren 2017, men vi er jo i Frankrig -- men det skulle være klart i 2018.Personalet taler engelsk, og er meget venlige og hjælpsomme, de sanitære forhold er fine, kun få år gamle, og der gøres grundigt rent hver morgen.
Når man kører dertil, bør man dreje fra motorvejen ved Bollene og så køre gennem det skønneste landskab, på vej mod Capentras, og så kommer man lige til Aubignan.
For os er det en skøn, hyggelig plads, til en absolut rimelig pris. I år var prisen for 2 voksne incl. el, plads og fri bad i højsæsonen, 24 euro pr. døgn.
Vi ser frem til, at vi næste år kan komme i poolen, indtil nu har vi benytte os af det kommunale svømmebassin i nabobyen Baumes De Venise ca. 3 km fra campingpladsen.
Håber andre vil finde pladsen lige så dejlig som vi gør, og kan have glæde af at prøve den.
Mere kan ses på www.camping-lebregoux.fr
Anette og henning Stokholm
6100 Haderslev