Camping i udlandet

Campingplads nær St. Nazaire i Frankrig

Skrevet af Per E Gullberg, 27-07-2016 - 11:52

Hej
Er der nogle herinde der ved om der ligger en campingplads nær St. Nazaire, hvor kørselsforholdene er gode for store campingvogne? Det må gerne være ca. 10 km udenfor selve byen.
På forhånd tak.
Hilsen Connie

Skrevet af , 31-07-2016 - 18:16

Hej Per. Jeg kommer lige med en rettelse, til den plads, jeg havde henvist før. Der foerligger en dansk indberetning her: http://www.campisternes-rejseportal.eu/camping_france/anjoncs%20dor.htm
- standpladsernes størrelse er på 100 kvm, de interne veje kan befærdes med stor vogn. Jeg vil dog stadig anbefale, at du reserverer plads til en stor vogn i højsæsonen. Med enten håndkraft eller moover kan man sagtens komme ind på parcellen. Har du brug for meget uden-om-plads, kan du jo parkere på p-pladsen. mvh. Hans.

Skrevet af , 27-07-2016 - 23:51

Hej Per. Den er lidt svær, for mig er "store vogne" et lidt vidt begreb. Men prøv denne, det ser tilforladelig ud: http://en.ajoncs.com/25-camping - man må studere oversigtsplan og kigge på billeder. Eller maile til dem. Området er meget søgt, så det er klogt at reservere i højsæsonen og den varer jo august ud i Frankrig.
mvh. Hans