Camping i udlandet

Campingplads med andre danskere ved Bay of Roses - Spanien

Skrevet af Olav Skaalum, 20-02-2019 - 23:32

Vi boede sidste år 3 uger på Camping Aquarius ved Sant Pere Pescador. Pladsen var fin, men vi savnede muligheden for at træffe andre dansktalende. Nabopladsen L’Amfora havde tilsyneladende heller ikke danske gæster.
Vi forestiller os at der må være andre danske der rejser til dette område, men hvilken campingplads er så den der vælges?
Mvh Olav

Skrevet af Benny Hauge Jakobsen, 25-02-2019 - 15:55

Hej
Nej, jeg mener at hvis du vender blikket ud mod vandet, så er der i det yderste højre hjørne af pladsen en udgang til vandet.
Når man bruger den udgang går man gennem "strandbaren" over vejen og ned på stranden.
Her er menukortet ikke ret langt, men maden er god til en fornuftig pris.
Take af way maden på Amfora er ikke ret meget værd, mens maden på Aqarius er god og der er en god stemning på den hyggelige restaurant.
MVH BJ.

Skrevet af Olav Skaalum, 25-02-2019 - 11:34

Hej Benny. Tak for dit indlæg. Vi vil helt sikkert aflægge San Marti og Con Col et besøg når vi til maj, igen kører til området.
M.h.t. restauranten på Amfora, så går jeg ud fra at du mente at den var bedre end den på Aquarius, der til gengæld har en fin strandbar?
Mvh Olav

Skrevet af Benny Hauge Jakobsen, 22-02-2019 - 15:53

Hej
Jeg har camperet på AMFORA i hvert år i 17 år. Vi var der gerne 3 til 6 uger hvert år.
Nej det er ikke en desideret ""dansker plads" , men man kører vel ikke helt til Spanien for at mødes med danskere, dem er vi jo sammen med hjemme resten af året?
Der var gerne mellem 5 0g 10 andre på Amfora når vi var der - mest i maj eller september måned.
Pladserne på Amfora er større og mere regulære end hos Aqarius, poolen er mere regulær og har mange flere sol pladser, stranden er den samme. Åbent lidt, klitlandskab, parasol kan anbefales for der er ingen skygge. Restauranten er langt bedre på Aqarius end hos Amfora, men de har til gengæld en dejlig strandbar med lette måltider.
Inde i Sant Pecador ligger pladsen RIU - men den er lille og virker lidt indeklemt.
ca. 3 km. mod syd ligge den kæmpestore "las Dunas" den kunne jeg tænke mig ville indeholde en del danskere men for os virker den komerciel og mere turistet. Nord for byen ligger en mindre plads der hedder Nautik Almata den har et godt ry og der kunne også være danskere.
Det bedste ved området er den lille gamle by San Marti. 5 km. mod syd. En lille by omgivet af en ringmur, der er højest 100 huse inden for muren , der er et lille bitte torv med 4 restauranter. Den midterste - Con Col er vores favorit et lille fredeligt sted med udsigt op mod den ÆÆÆldgamle kirke San Marti.
Kommer i ned til Con Col så hils fra mig.
MVH BJ.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her