Camping i udlandet

Camping i Nordspanien

Skrevet af Else Skytte-Jørgensen, 21-09-2017 - 11:17

Vi er ved at planlægge en tur til Portugal, og vi skal bla. køre langs med den Nordspanske kyst, fra San-Sebastian til La Coruna.
Er der nogle der har erfaring med denne strækning? Stigninger, sving og campingpladser og tilkørsel til disse. Vi kører med en Toyota Auris 1,6 og en Adria Aviva 390PS.
Vi vil også gerne høre om der er nogle der har forslag til campingpladser i Asturien og Bilbao ?

Skrevet af Irene Poulsen, 02-09-2019 - 11:28

Hej alle. Jeg kan hvert fald anbefale at campere i Spanien. Jeg har ligesom Else kørt langs den nordspanske kyst. Jeg har netop skrevet en artikel om inspiration til vinferie i Spanien - måske det var noget for jer? http://merevin.dk/inspiration-til-vinferie-i-spanien.php Man kunne jo nemt kombinere campingturen med en lille vintur også. Håber det er brugtbart.

Knus Irene

Skrevet af Jørgen Baagøe Hansen, 10-11-2017 - 11:03

Kære Else Skytte-Jørgensen

Det fremgår ikke helt, hvornår I har planlagt at rejse, men jeg gætter på engang til foråret, så jeg håber min kommentar ikke kommer for sent.

I 2009 var vi afsted i 2 måneder, hvor vi kørte Portugal rundt. Det var en fantastisk tur, så når jeg læser, at I planlægger en tur til Portugal, bliver jeg helt misundelig -:)

Vi kørte over Pyrenæerne ved San Sebastian og også langs Spaniens nordkyst - men til Santiago la Compostela - og derfra videre mod Portugal. Med hensyn til campingpladser osv er det måske næsten nemmest, hvis du har lyst til at kigge på vores hjemmeside, hvor jeg har beskrevet de pladser, vi boede på m.m. Der er også et kort, der viser vores tur i store træk.

Jeg ved ikke, om du kan bruge oplysningerne, men vil under alle omstændigheder ønske jer en helt fantastisk dejlig tur :-))

Mange hilsner
Lene Gram Hansen
www.campingturisterne.dk

Skrevet af Benny Hauge Jakobsen, 21-09-2017 - 21:57

Vi har kørt i området et par gange. Et år prøvede vi at holde os til en pilgrims rute. Det er en afvekslende tur med både store flade strækninger, hvor man ikke kan se horisonten, men også meget kuperet og med mange sving og små bratte opstigninger - men ikke noget dramatisk for chauffør eller vogntog.
Vi kom til en stigning - jeg husker ikke hvor - den var ikke så voldsom ca. 3 % men den var 3 km lang - bare jævnt opad uden sving, det var hårdt arbejde for lastvognene. Portugal er et flot land mange sving vejene følger ofte flodløbet. Der er mange og gode campingpladser, vi brugte mest pladserne fra Archies camping.
God tur VH BJ.