Camping i udlandet

Camping on Board

Skrevet af Renate Hovald, 12-02-2017 - 10:55

Hej campingvenner

Der er langt ned til Grækenland. Derfor er vi kommet frem til den beslutning at tage færgen Venedig-Igoumenitsa i stedet for landvejen. Men: hvordan klarer man en færgeoverfart på godt et døgn uden el-tilslutning? Alternativt: hvilket færgeselskab tilbyder Camping on Board med el? Jeg kan kun finde Anek, og det er desværre uden. Mange tak for hjælpen på forhånd.

Venlige hilsener
Renate

Skrevet af Renate Hovald, 14-02-2017 - 09:16

Jo, Ole - det så jeg også og fattede håb. Da jeg så skulle til at bestille hhv. udfylde, så kom meddelelsen op, at der IKKE er strøm, og at der soves i kahyt. Enten har de glemt at fjerne meddelesen om den "traditionelle" option eller det er bevidst "sjusk". Men hvorom alting er: vi sejler nu med Minoan fra Ancona til Patras.

Venlig hilsen
Renate

Skrevet af Mariann Klausen, 13-02-2017 - 23:52

Kære Renate,

Nu har du så bestilt, men jeg forstår ikke du siger der ikke er mulighed for både at bo i campingvognen (UDEN KAHYT) OG 230V hos ANEK.
På det link jeg havde lagt ind kan bl.a læses
"Now you can spend the entire crossing in the comfort of your own camper/caravan while taking advantage of our on board showers, WCs and 220 - volt power outlets".

Altså "...you can spend the entire crossing in the comfort of your own camper/caravan" OG "220 - volt power outlets".

Det er kun under "Special offer" de DESUDEN tilbyder kahyt.

Mvh

Ole Klausen

Skrevet af Renate Hovald, 13-02-2017 - 10:27

Sidste nyt: Jeg har lige bestilt enkeltbillet hos Minoan-Line til Ancona-Patras. Camping on Board betyder nu om dage: (billigste)kahyt med Bad/Toilet, 30 % på alle måltider, køretøjet opstaldet med el, dog uden adgang til det under overfarten. Prisen er 260 Euro; det synes jeg er rimeligt, især sammenlignet med Rødby-Puttgarden. Tilbagevejen tager vi langs den dalmatinske kyst.

Vi glæder os meget!

Mange venlige hilsener
Renate

Skrevet af Renate Hovald, 12-02-2017 - 18:28

Hej Ole,
uanset hvor jeg googler, så er Camping on Board fra nu af med kabine men til samme pris som tidligere CoB. Anek skriver udtrykkeligt, at der IKKE er strøm.

Venlig hilsen
Renate

Skrevet af Renate Hovald, 12-02-2017 - 17:39

Tak for hjælpen. Jeg er i mellemtiden kommet et stykke videre.

Det lader til, at Minoan som den eneste, der tilbyder strømforsyning om bord. Man sover desuden ikke længer i sit køretøj men får tildelt en kabine (den billigste) samt 30 % rabat på fortæring om bord. Det er jo også fint. Og så ser det ud til, at der til vores ønskede rejsedato ikke findes nogen afgang. Derfor fandt vi ud af, at alternativet kunne være Ancona-Patras, og det satser vi så på.

Nu er jeg imidlertid stødt på et andet problem. Når jeg sætter kryds ved camperens længde og bredde kommer der andre (mindre) mål op på den side, hvor man udfylder detaljer og bestiller billet. Det er jeg da utryg ved - men måske betyder det ikke noget?

Nogen, der har erfaring og kan hjælpe videre?

Venlig hilsen
Renate

Skrevet af Renate Hovald, 12-02-2017 - 12:17

Jeg har prøvet at se efter hos Minoan, men det ser ud til, at der ikke er ledige pladser. I hvert fald bliver jeg afvist i min søgning på vores dato.

Skrevet af Chr. Lysdahl Hansen, 12-02-2017 - 11:25

Hej Renate. Prøv at søge på Minoan Lines dem har vi med brugt mange gange. Det er dog nogle år siden. Sidste gang måtte vi dog ikke overnatte i campingvognen men fik en kahyt til dækspris..