Camping i udlandet

BERLIN efterårsferien

Skrevet af Kathrine Kruse Andreasen, 26-08-2016 - 22:50

Vi vil nogle dage til BERLIN i efterårsferien og vil gerne have anbefalinger til en god plads. Vi er 2 voksne og 4 børn i alderen 6-13 år. Det må gerne være på den "rigtige side" når vi ankommer fra Danmark, det skal være tæt på offentlig transport ind til centrum uden for mange skift - og gerne så tæt på byen som muligt..... Så kom gerne med input!

Skrevet af Walter Schreyer, 28-09-2016 - 08:36

Jeg ved ikke om det er tiden der er løbet fra mig, men når man spørger herind om turforslag og får flere svar bør man altså svare og tilkendegive et eller andet. Det er jo ikke Wikipedia det her,men et debatforum hvor man udveksler gode råd og ideer. Der er gået over en måned og trådstarteren har måske fået sit behov dækket, enten her eller i Nesleins forum eller på Facebook eller et helt tredie sted, men så kunne man dog binde en sløjfe på denne tråd, sige tak og slut.

vh

Walter

Skrevet af Henrik Jacobsen, 09-09-2016 - 08:23

Hej
Kan varmt anbefale camping schloss sanssouci i Potsdam. her er pæne sanitets bygninger, god resturant, fantastisk service.
Der kører fra kl 0900 en mini bus fra pladsen i konstant rutefart til nærmeste station, hvorfra man kan tage bus eller sporvogn til Potsdam hovedbanegård. fra kl 1700 kan man ringe til campingpladsen for afhentning. man kan også tage bilen til Potsdam hovedbanegård hvor der er parkering lige overfor, til fornuftig pris, så går det lidt hurtigere til Berlin ca 40 min. campingpladsen har selv en automat til at trække tog billetter/ kort og hjælper gerne med hvad der bedst kan betale sig. I tillæg kan der siger at selve Potsdam er en oplevelse i sig selv, med slot, universitet , park, gågade osv.

mvh henrik

Skrevet af Walter Schreyer, 27-08-2016 - 19:10

Hej

Vi har været mange gange på Cp. Gatow på den "rigtige" side af Berlin, set fra DK. Udenfor pladsen går en buslinie direkt ind til centrum West, Bahnhof Zoo. X34 som linien hedder kører hver 10 minut og i kan køre ind til Bahnhof Zoo i løbet af 40 min. Har også en enkelt gang på på Cp. Mahlow, som er en pæn plads på den anden side af Berlin, bedre standard end Gatow, men mere besværlig med transport.Fra Gatow er der også mulighed med færgen at sætte over Wannsee og besøge denne del af Berlin og køre videre med S-bahn indt til centrum West eller Ost.

vh

Walter