Camping i udlandet

Alsace/Elsass campingplads på den tyske side

Skrevet af Rune Pettersson, 18-03-2017 - 08:13

Hej,

Jeg har kig på en en campingplads i Baden-Württemberg.

Camping Schwarzwälder Hof *****

Jeg har naturligvis tjekket: Acsi, camping.info og andre sites.

Jeg savner dog lidt danske erfaringer med pladsen.

Vi er en familie med to drenge 5 og 10 år. Derfor er aktiviteter og pool/friluftsbad en nødvendighed for at sikre ferieharmonien.

Vi regner også med at besøge en plads i Alsace Camping claire Vacances. Er der nogen med erfaringer fra denne plads?

på forhånd tak

Rune

Skrevet af Renate Hovald, 30-03-2017 - 19:54

Rettelse: vi var der i september måned 2013!

Skrevet af Renate Hovald, 30-03-2017 - 19:52

Schwarzwälder Hof kender jeg desværre ikke, så jeg kan ikke hjælpe dig med erfaring her. Imidlertid har vi været på Claire Vacance; det er en fin og veldrevet, parkagtig plads op ad en lille bitte by, tæt på Colmar og med mange udflugtsmuligheder både i bil og med cykel. Den er omgivet af høje træer, også mod vest, så solen forsvinder allerede ved 6-tiden (vi var der i maj-måned 2013 - billedet er derfra). Det skal man være opmærksom på, når man placerer sig. Swimmingpool er der også, men den benyttede vi ikke, til gengæld var vi på cykeltur til Eguisheim og Neuf-Brisach. Pladsen ligger ikke langt fra motorvejen, som man kan høre som en meget svag brusen i det fjerne, der dog ikke virkede forstyrrende.
Alt i alt en fin plads, om end den ikke ligger liiiige i midten af vinområdet, nærmere på kanten af Rhinsletten og dér, hvor majs-markerne begynder at dominere. Men har man en bil til rådighed, så er der jo kun et stenkast til alle Alsace's herligheder.
Rigtig god tur!

Venlige hilsener
Renate