Camping i Danmark

Tilbage betaling af uforbrugte dage .......

Skrevet af Mogens Nygaard Nielsen, 06-09-2022 - 15:44

Som mange årigt medlem af DCU, er jeg meget forundret over den måde man skal betale for camping på pladserne. Jeg forstår, at der skal betales forud får campister der beder om en plads for nogle dage ellerkortere periode. Jeg forstår også, at man i højsæsonen ikke kan få sine penge tilbage for ubenyttede dage og at man som medlem i ydersæsoner, kan afbryde sit ophold og få pengene retur. Dette gælder tilsyneladende ikke for ikke medlemmer. De kan ikke få refusion i hverken højsæson eller ydersæson. Udover det helt urimelige i at man skal betale forud for noget man ikke har brugt, er jeg ikke sikker på det er lovligt at beholde penge for noget der ikke er benyttet. Her taler jeg om rejsende campister og ikke fastliggere, hytte lejere eller glamping campister. Jeg mener de rejsende campister font vil kunne betale inden afrejser. Camping er trods alt den frie ferieform. 

Jeg er bange for, at forud betalingen uden mulighed for at få ubenyttet dage refunderet, i den sidste ende vil skade DCU pladserne. På min ferie rundt på forskellige pladser i såvel Danmark som Europa har jeg kun oplevet denne begrænsende betalingsform på DCU pladserne. Jeg mener DCU skal revurderer denne urimelige forudbetalingsform og indfører betaling ved afrejse.

Skrevet af Eilif Neydig, 17-07-2023 - 20:28

Uanset om det er høj sæson eller lav sæson bør man kunne få sine penge tilbage for dage som ikke er blevet brugt, især for medlemmer, da man kan blive kaldt på arbejde, (som jeg lige er blevet) sygdom i familien eller andet hvor man bliver forhindret i ophold resten af den planlagte tid. Jeg mener at dette er stavns binding hvis man ikke har råd til at miste nogle penge. Jeg har lige mistede 1145,00 kr.

Måske man skulle overveje at melde sig ud.

Skrevet af Allan Schmidt, 19-07-2023 - 18:12

Kan man ikke få en tilgode seddel så man kan komme på et andet tidspunkt, vi fik en tilgodeseddel da der skete et dødsfald og vi måtte tage hjem, vi kom lidt over en 1 uge efter og nød vores ferie, det var på Samsø

Skrevet af Eilif Neydig, 19-07-2023 - 18:19

Problemet er bare at min kone ikke har ferie mere.

Hvis man kunne få et tilgode bevis til en anden dcu plads ville det være godt nok til os.

Skrevet af Lars Peter K. Trillingsgaard, 21-07-2023 - 20:10

Da vi blev afkrævet forud betaling på en DCU plads, har vi siden fra valgt DCU pladser, der er

hundrede af fine pladser i DK hvor man ikke skal betale før ved afrejsen, glem alt om forud betaling

og nyd de pladser hvor man har til tro til campister.

forsat god summer

Lars Peter Trillingsgaard

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her