Camping i Danmark

Salg og køb af campingpladser.

Skrevet af Flemming Udbjørg, 10-02-2021 - 12:50

Det er vel på tide, at DCU rydder lidt op i campingpladserne.

Vi har rigtig mange flotte og veldrevne pladser - som også giver rigtig gode campingoplevelser. Og så er der nogle ganske få, som enten er under DCU-standarden eller som simpelt hen ikke kan løbe rundt økonomisk! Selvfølgelig skal bestanden trimmes - det skal ske i enhver virksomhed.

Vi skal også have nogle nye pladser. Jeg er spændt på pladsen på Bornholm. Vi er ikke faldet for den - en mabgler "noget". Og så venter vi spændt på, hvornår det vil lykkes at finde en rigtig god plads på Sjælland, syd for linjen Køge/Slagelse eller på Lolland eller Falster. Det mangler vi - og måske kunne vi sælge en "guldklump" på nordkysten for at have råd til at købe en guldklump i dette område.

ACSI skal ikke løbe med det hele i dette område - og det gør de altså lige nu! Vi er selv med til det, når DCU ikke har et tilbud i dette gode område.

Skrevet af Lennart Søderberg, 03-03-2021 - 13:34

Der mangler DCU-pladser på Sjælland syd for linien Kalundborg - Roskilde - København og så også på Lolland og Falster.

Venligst Lennart

Skrevet af Jørgen Dyrkov, 03-03-2021 - 11:23

Albuen camping er lige blevet solgt til privat, åbner til påske
prisen er 6,500 for en hel sæson tlf.21263919

Skrevet af Hans J. Christensen, 02-12-2021 - 18:58

så lang tid at DCU kørerden praksis som de har gjort her i eftersommeren og efterår tror jeg ikke de får flere kunder efter det vi oplevede i Odense til træf der var da under al kretik vi holdt og ventede fra kl 11 til 14 for at komme ind folk holdt på kryds og t værs i indkørslen helt ud på vejen alle de pladser vi skulle have var ledige jeg påtalte det da vi kørte fik den besked at det var noget kredsene havde bestemt stilte mig lidt tvivlende over for det

 

Skrevet af Steen Æbeløe, 30-12-2021 - 21:24

Utroligt så mange der endnu ikke har opdaget at på de allerfleste pladser kan man komme ind fra kl 14 fordi de tidligere gæster skal forlade pladsen til middag, og personalet klargør fra kl 12-14 

Skrevet af Irma Norlev, 31-03-2022 - 10:10

hej

vi mangler også DCU pladser syd for København, gerne Sydsjælland, Lolland og Falster ( der er 2 pladser til salg på Falster den ene ned til Østersøen den anden til skov) vi mangler også pladser fra Holstebro-Silkeborg-Århus og ned til Kollund. håber at der tænkes på udkant områderne. og selvfølgelig skal det være pladser der kan løbe rundt. og ikke uden for lov og ret som Albuen var. ja vi kom der da den var DCU.

vi er ofte kommet kørende før kl 12 til en plads og fået en plads, men bestiller vi så er det fra kl 14, der er jo også regler med indtjek på Hoteller. de fleste pladser har 2 times ro mellem 12og 14, ingen græsslåning, og også været ude for ingen bilkørsel på pladsen i samme tidsrum. det er for os helt ok, så må man bare afstemme køretiden efter åbningstiden.