Camping i Danmark

Priser på DCU pladser

Skrevet af Bruno Pedersen, 02-06-2022 - 11:06

Jeg kan nu se at priserne på DCU- pladser i DK er høje. Som medlem (pensionist) vil et døgn koste kr 196 incl strøm og bad Hvis jeg vælger ACSI vil jeg på de dyreste pladser skulle betale kr. 165 incl. strøm og bad.   Lad os nu få måleren tilbage så vi betaler for eget forbrug.

MVH Bruno medlem igennem mange år 

Skrevet af Flemming Bøgvad, 05-06-2022 - 08:56

Jeg kan ikke helt følge dig, vi skal afsted til en DCU plads her i løbet af sommeren, dog uden for højsæsonen, vi er afsted i 15 dage:

Som pensionister og medlem af DCU skal vi betale 1410 kr., 1410 : 15 = 94 kr. for 2 personen, altså 47 kr. pr. person hvilket vi finder billigt.

Der udover skal vi betale areal leje  på 525 kr., 525 : 15 = 35 kr. pr. døgn, det kan altid diskuteres rimeligheden i areal leje.

Så kommer den, dagsstrøm, ja gerne betale pr. KW., men jeg har læst et sted at hvis DCU (og andre campingpladser) opkræver pr. KW. så skal der betales mere i afgift af den strøm de sælger, vi kan så vælge at få flere/bedre solceller og batterier i vores campingvogne og dermed ligge uden strøm.

Oven i ovenstående kommer så lige momsen 25% til staten som pladserne ikke har indflydelse på.

Jeg syntes ikke at det samlede regnskab er dyrt.

Hilsen

Flemming B.

Skrevet af Allan Knudsen, 17-05-2023 - 18:08

Flemming B. PSO afgift til staten kan campingpladser kun trække hvis der ikke afregnes efter måler. PSO afgift er lige nu suspenderet til 1. juni, så her og nu er der intet fradrag. Her på Fyn hvor jeg bor, er strømpriserne næsten tilbage ved det gamle, men det virker ikke som om det har påvirket de ret høje strømpriser på de danske campingpladser. Vi er i øvrigt glade ved vores pensionist medlemskab.

Mvh Allan Knudsen 

Skrevet af Steen Æbeløe, 11-06-2023 - 05:56

Når du nu sammenligner DCU's priser med ACSI så har du vel taget DCU' priser for lavsæson så du ikke sammenligner æbler og pærer?
For du har vel ikke mange pladser hvor du kan bruge ACSI

Skrevet af Anni Kirstine Andreasen, 12-06-2023 - 08:56

Hej. Flemming du skriver at DCU betaler 25% moms / afgift til staten, DCU er en forening og er dermed fritaget for at betale moms af deres indtægter fra medlemmer. Andre danske private campingpladser betaler moms af deres indtægter og kan selvfølgelig ogtå trække momsen fra for de udgifter de har. Mvh Anni

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her