Camping i Danmark

komfortpladser på ebeltoft

Skrevet af Vibeke Marie Nielsen, 17-07-2021 - 15:44

Har lige været på ovennævnte plads, hvor der er lavet nye komfortpladser. Jeg syntes det er dårligt laver nu det er nyt Standerne er langt væk fra vognen(der laves lange rendet med diverse ting for at nå fra vogn  til afløb).En stander pr vogn i midten ville pynte  og være lang bedre. Der er ej heller tv stik i standeren. Og det der er kørt på pladserne er under al kritik, der er mange  mange  sten i, pløkker er svære at slå i og mange bøjer, splinter. Sammenlignet med andre komfortpladser rundt omkring er disse svært dårlige, men prisen på 400  ekstra om ugen er ok for en ordentlig plads men her nej nej.  Det er kun dette det er galt, pladsen er super og kommer gerne igen på en almindelig plads.          mvh Bent Nielsen

Skrevet af Allan Schmidt, 18-07-2021 - 09:30

Er det Ebeltoft  strand camping du taler om? For så kan det også blive for dyr med alt det gebyr.Eller er det en af dcu pladserne rundt om Ebeltoft du taler om?

Skrevet af Kirstine Krefeld, 22-07-2021 - 14:07

Hej Bent

Tak for din henvendelse om dine oplevelser på komfortpladserne på DCU-Camping Ebeltoft – Mols.

Det skal indrømmes, at det udelukkende har været et omkostningsspørgsmål, at vi har begrænset antallet af standere. De fleste steder er der dog en stander meget tæt på, så mon ikke det går.

Udviklingen inden for TV går jo meget hurtigt, så etablering af en fast tv-forbindelse havde givet os store udfordringer med programudvalget og alene muligheden for at sælge udsendelserne erhvervsmæssigt. Det er kompliceret nok i forvejen.

Vi må se på, hvordan underlaget arter sig i fremtiden. Der er lagt et meget kompakt lag på, så vi kunne være sikre på, at det kunne bære en bil og en campingvogn. Tillige har der kørt en del tunge maskiner rundt på underlaget. Om vi skal i gang med et yderligere lag muld oven på den nuværende, må tiden vise.

I forhold til de omkostninger, etableringen af et nyt elnet, vandforsyning, afløb til hver stander samt dræn har kostet, dækker en ekstra betaling på 50 kr. pr. døgn ikke denne investering. Men det er heller ikke derfor, DCU har investeret i projektet. Vi har valgt at gøre det udelukkende med det sigte at give jer – campisterne – gode oplevelser, der er up-to-date.

Vi håber, at dette svar er fyldestgørende, og at du vil få mange gode oplevelser på DCUs 20 campingpladser eller vores samarbejdspladser rundt omkring i landet. God sommer.

Med venlig hilsen,

Redaktionen