Camping i Danmark

hjælp fra medtrafikanter

Skrevet af Erling Jepsen, 17-08-2023 - 00:33

sidste weekend, da vi var på vej hjem fra camping, fik vi stor hjælp af medtrafikanter. Vi havde campingvognen på slæb, selvfølgelig. 

Da vi kørte på den fynske motorvej fra Odense til lillebæltsbroen, var der flere biler, førere, passagerer, der signalerede til mig, at der var noget galt med mi køretøj. Dejlig, men jeg kunne jo ikke gøre noget ude på motorvejen.. Der var ca 5 km til næste rasteplads. Bilen nysynet og campingvognen lige synet ( tempo 100, synes hvert anet år, super for sikerheden) Farten var bare 90 km/ h, så det gik nok. Men vinkene blev vildere og vildere og nogle var ved at kravlede ud af deres vinduer, for at advare mig... Men jeg troede på mit grej. 

SÅ var der en bilist, der virkelig ville fortælle jig, at det var noget lort, det hele. Da han havde vinket til mig, lavet hoveder og mange andre gode ting, kørte han ind foran mig, haha, min adaptive fartpilot begyndte at sænke farten, men så blokerede hjælperen simpelthen sin bremse, han tændte katastrofeblinket, og jeg tænkte idi.., nej idealist, for han ville hjælpe mig, Heldigvis har min bil nødbremse, så da idealisten bremse hårdt op foran mig, sig min nødbremse til og forhindrede, at jeg stødte ind i den forankørende blå bil, så desværre ikke nrpladen.

Jeg fik tjekke fejlen.... Lågen til toiletvognen var sprunget op, ja sikke noget. Toilet vognen/ dunken kan ikke sådan falde ud, men det er dog frygtelig det hele. Jeg fik lågen smækket i og fik den forsvarligt låst, og så kørte vi roligt hjem.

 

Tak for hjælp fra mine medtrafikanter, en anden gang vil jeg gerne fravælge en nødopbremsning foran mit køretøj. Alt virker perfekt, så sådanne prøver er unødvendige.

 

Hilsen Erling

Skrevet af Per Jensen, 17-08-2023 - 21:43

Godt råd brug dine bagspejle under kørsel 

Skrevet af Bodil Johansen, 08-09-2023 - 17:07

Er kommet i tvivl vedr. Om campingvognen, når den er pakket til ferie skal vejes når den er koblet på bilen, eller om den skal vejes alene 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her