Camping i Danmark

Handicap

Skrevet af Niels Lodberg Pedersen, 18-02-2023 - 16:01

Efter at min hustru er blevet gangbesværet, er vi blevet opmærksom på et problem, - og det gælder ikke kun på DCU - pladser. Alle pladser har efterhånden et handicaptoilet / baderum, som er relativt let tilgængeligt, lige som der er lidt bedre plads , og forskellige praktiske indretningsdetaljer. Så vidt, å godt, men så kommer problemet: oftest er handicaptoilettet optaget, og når hun så sidder op venter på at der skal blive ledigt, viser det sig meget ofte at vedkommende, som optager stedet, kun har eet lille handicap, nemlig dovenskab, og sommetider er det bare et par børn, der hygger sig derinde. I udlandet oplever vi ofte at man, mod et depositum, kan få udleveret en nøgle til et aflåst handicaptoilet., således at kun de, som har behovet, kan benytte det. Det kunne være en god ide - også i DK. 

Hermed også en opfordring til at man kun benytter handicaptoilettet, hvis man virkelig har behovet for de faciliteter, der er forbundet dermed.

Niels L Pedersen

Skrevet af Allan Schmidt, 18-02-2023 - 19:31

vi har det samme problem, men Ribe camping har et kort man kan få udleveret når man har brug for handicap toilet,og bad, det beholder man så længe man er der, det  kunne DCU lære meget af.

Skrevet af Jens Pedersen, 22-02-2023 - 14:17

Det er der flere pladser, der har - har bl.a. set det på DCU Nærum tidligere, ved ikke om det stadig er gældende. Og ellers så udleverer nogle pladser gratis adgangskort til familierummene til handicappede, selvfølgelig skal adgangsforholdene være ok i den øjemed, men det er de jo ofte.

 

mvh Kirsten

Skrevet af Else Marie Bojsen, 10-03-2023 - 19:09

Handicap skilt på dør til toilet / bad, betyder kun at rummet er handicap venligt indrettet, det er stadig tilladt alle at bruge det.

Skrevet af Allan Schmidt, 10-03-2023 - 20:28

jo men, hvis man har lidt pli, tar man ikke handicap toilettet når der plads andre steder, det jo ikke altid der er lige lækker at komme ind på et handicaptoilet som er over S,,,,, eller over  p,,,, ved siden af, på de andre toiletter kan man jo bare gå videre til næste toiletkumme hvis det er lidt for ulækkert, det kan man sgu ikke på handicaptoilet.Derfor er det dejligt man kan  få udleveret en nøgle eller kort. Og der halter dcu pladser lidt.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her