Camping i Danmark

DCU's prispolitik - sæsonpriser ?

Skrevet af Michael Olsen, 13-03-2020 - 14:34

Kære medcampister og DCU

Tænker der må være andre end mig - der er fastliggere - og som det er gået op for, at man for sommersæsonen har forkortet denne med en måned således, at vi allerede i går skal tjekke ud 20/9 2020 - dvs. en måned før end tidligere.
Man har så reduceret prisen med den nette sum af hele 600 kr.

Jeg undre mig bare over, hvordan man kan komme til denne reduktion. Vi skal i år betale 9.300 kr. for 7 mdr. det er en gns. Månedspris på ca. 1.325 kr. så jeg har lidt svært ved at forstå, at sæsonprisen kun er reduceret med 600 kr. og ikke 1.325 kr.

Tænker der er noget i DCU, der vist lige trænger til at genbesøge regnestokken - eller er der noget jeg har misforstået ???

Samtidig har jeg svært ved at forstå, at os der har en sæsonplads, skal tjekke ud allerede 20/9, men dem som vælger at bestille en efterårsplads - de kan så blive til 20/10 !!

Hvor fanden er lige logikken henne ????

Kan se på DCU’s hjemmeside - at det er kun de DCU pladser, der har vintercamping, som man forkorter sæsonpladserne til 6 mdr. De DCU pladser der ikke har vintercamping, der er en sæsonplads stadig 7 mdr.

Missede desværre generelforsamlingen i DCU kreds 1 i lørdags - ellers havde den nye formand fået det glatte lag....

Håber ikke jeg er alene med mit synspunkt.

Mvh.
Michael Olsen

15 år som fastligger på DCU Rørvig Strand Camping

Skrevet af Michael Olsen, 14-03-2020 - 17:45

Lige en kort kommentar til Knud. Jeg brokker mig ikke - jeg undre mig bare over DCU’s prispolitik - og deres manglende evne til at kommunikere og informere. Denne holdning stå jeg vist ikke alene med!
Jeg har også skrevet mail direkte til DCU - der har svaret idag. Dog et svar jeg ikke kan bruge til noget, da de ikke forklare hvorfor prisen på sæson pladsen kun reducere med 600 kr. og ikke de 1.325 som den reelt burde reduceres forholdsmæssigt med.
De har heller ikke svar på, hvorfor man hvis kan køber en efterårssæson godt kan blive på pladsen til den 20/10 - men dem der har sæson pladser allerede skal tjekke ud en måned før - altså 20/9.
Så det har jeg endnu engang bedt DCU om at give et svar på.
Vh.
Michael Olsen

Skrevet af Hans J. Christensen, 14-03-2020 - 13:18

Det kan da ikke hjælpe at kontakte Anne Vibeka hun vil da ikke svare på noget som helst hun har da lagt en linie og den afviger hun ikke vi er et ældre ægtepar har haft to vintersæsonger i Ålbæk og en forsæsong men i år koster en forsæsong 5500kr for tre måneder den dyreste i hele området spurgte hende på generalforsamlingen og har også sendt meail til hende har aldrig fået svar hun beskyldte endog den forige campingchef for at det var hende der ville have den i klasse a som vi ved med sikkerhed det ikke var da hun selv syntes den var for dyr så det er en dejlig forkvinde vi har fået i DCU
ps vi har der for valgt en anden plads hvor vi sparer 1700 kr mange penge ud af en pension

Skrevet af Mona Inger Hansen, 14-03-2020 - 08:53

jeg synes det er i orden at skrive det her ellers havde jeg nok ikke hørt om det før sæsongen var slut det er jo ikke sådan dcu informerer om det
mvh jan hansen

Skrevet af Knud Aa Hansen , 13-03-2020 - 17:15

I stedet for at brokke dig her hvor DCU normalt ikke svarer synes jeg du skal kontakte enten kontoret eller Anne-Vibeke direkte så får du et svar du kan bruge til noget.
Mvh Knud

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her