Camping i Danmark

DCU pladser/private pladser

Skrevet af Hans Erik Christoffersen, 22-08-2022 - 10:02

Hej,har lige været en tur rundt i Jylland, og sluttede af hos DCU Kollund. Pladsen ligger skønt og vi blev taget godt imod af en sød og venlig "campingmutter".

Men så starter det sure. Det er da utroligt, at campisternes egen forening indfører de mest trælse regler med, at man skal betale ved ankomst for hele opholdet, alternativt komme og betale hver dag. Andre steder spørger de hvor længe vi forventer at blive, og så kommer vi og betaler når vi rejser. Når vi betaler forud skal man blive det antal dage man har betalt for, eller pengene er spildt. Ingen tilbagebetaling. Man kan risikere at skulle afbryde opholdet pga. sygdom, dødsfald i familien, problemer med campingvogn eller bare fordi man har lyst til at komme videre. Campister er vel nomader.

Og så er der lige prisen. Som medlem forventer man vel at man få god valuta for pengene på foreningens egne campingpladser. Men nej, DCU Kollund er alt for dyr i forhold til, hvad den tilbyder. En bedaget og meget nedslidt servicebygning og en standplads der var så skrå, at det ikke kunne lade sig gøre at få cv til at stå i vatter. Pris: 274,- for 2 voksne incl. strøm pr. døgn. Til sammenligning gav vi i Esbjerg 320,- hvor der er en lækker pool og en moderne og pinlig ren servicebygning og velplejet campingareal. På Faarup Camping (ved Blokhus), en lille hyggelig plads med en nyere og meget velfungerende servicebygning gav vi 263,- incl. strøm. Det er ikke lige DCU's egne pladser vi kører efter.

Den væsentligste årsag til, at vi stadig er medlemmer er, at vi kan deltage kredsenes ture, hvor ildsjæle gør et kæmpe stykke arbejde med at arrangere ture i ind- og udland.

Skrevet af Walter Schreyer, 29-09-2022 - 09:20

Helt enig hvad angår valuta for pengene på Kollund. Vi kan godt lide pladsens beliggenhed og kommer gerne forbi en gang om året. Læste lige i Fordelsbogen, at man her tilbyder moderne faciliteter. Hold da op :-) Servicebygningen har charmen fra 1960erne, er nedslidt og utidssvarende. Tømning af camping toilettet foregår i et gammel toilet hvor man har taget brættet af. Det er ikke dagens standard som man ser på gode andre pladser som feks. Dråby Strandcamping eller Lemvig Strandcamping, som begge er fine pladser, uden at være i luksusklassen. Jeg ved godt at foreningen ikke ejer Kollund, men standarden er ikke god nok. Pladsen trænger også temmelig meget til at blive udjævnet som der skrives ovenover. Vi har ikke nogen kritik af hverken lejrchefen eller rengøringspersonalet men pladsen giver ikke værdi for pengene.

vh

Walter 

Skrevet af Per Kjeldsen, 06-10-2022 - 19:10

Har lige meldt mig ud af dcu . Den måde med at kræve forudbetaling og måske tilbagebetaling, hvis altså det er lavsæson og man er medlem af dcu , strider imod alt det frie ved campinglivet. Så farvel og tak herfra .

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her