Camping i Danmark

DCU lukker alle deres pladser

Skrevet af Lennart Søderberg, 19-03-2020 - 15:40

DCU lukker alle deres pladser og udskyder åbning til 30. Marts 2020 :-(

Hilsen Lennart

Skrevet af Anne-Vibeke Isaksen, 14-04-2020 - 20:20

<p>Hej Ole<br>Ingen er sat i bås, men corona gør, at intet er normalt. Dem, der allerede er inde og har købt og betalt deres ferie, skal vi først have plads til. Vi kører som sagt med nedsat kapacitet, for at passe på vores gæster, men mon ikke&nbsp;vi får plads til alle, for mange bliver stadig hjemme. Så kontakt den plads&nbsp;du gerne vil ind på, så finder vi en løsning. Så snart vi kan åbne 100%, så gør vi naturligvis det - det er ikke et ønske i sig selv at holde delvist åbent. Vi kæmper.<br>VH DCU</p>

Skrevet af Ole Østergaard Pedersen, 14-04-2020 - 19:37

Åbner for fastliggere os sæsoncampister !!!!!!
Turister skal ringe og spørge om plads !!!!!

Som DCU medlem gennem over 40 år og kun "turist" Weekend og lidt ferie, er jeg også sat i bås!!!! som turist ?
Kan det være rigtigt ?

M.v.h.

Pensionist campister Ole

Skrevet af Anne-Vibeke Isaksen, 14-04-2020 - 15:08

<p>Hej Verner</p><p>Vil vil meget gerne svare en til en, men det vil være en stor hjælp, hvis du vil læse det vi&nbsp;skriver i den artikel, som vi henviser til her igen&nbsp;<a href="https://www.dcu.dk/dcu-aabner-delvist-op-d-14-april-2020">https://www.d… står alt det vi kan sige generelt - resten skal du tage med den enkelte campingplads, fordi forholdene ikke er 100% ens alle steder.</p><p>&nbsp;</p><p>Rigtig god dag.</p><p>VH DCU</p>

Skrevet af Verner Skov Hansen, 14-04-2020 - 14:56

Hej
Jeg vil gerne vide om toiletterne er åbne?

om badeforholdene

om køkkenerne er åbne.

Hilsen Verner

Skrevet af Anne-Vibeke Isaksen, 13-04-2020 - 19:17

<p>Hej Verner</p><p>Beklager du synes svaret er intetsvarende, men hvilket svar vil du gerne have? I artiklen står der beskrevet, hvad de forskellige gæster skal gøre, og det er så generelle, som vi kan blive. Vi ahr dygtige lejrchefer på alle DCUs campingpladser, og vi driver det altid således, at de er tættest på deres gæster. Det synes vi giver bedst mening, og derfor skal du, hvis du har mere konkrete spørgsmål bare kontakte den plads, som du gerne vil besøge.</p><p>Her er linket til artiklen igen:&nbsp;<a href="https://www.dcu.dk/dcu-udsaetter-aabning-til-14-april-2020">https://www… er her vi hele tiden opdaterer, når der kommer nyt, så det kun sker et sted. Artiklen ligger på alle sider på www.DCU.dk uaset, hvor på portalen man er, da det er vigtigt for os, at alle ser det.</p><p>Vh Anne-Vibeke/DCU</p>

Skrevet af Verner Skov Hansen, 09-04-2020 - 15:15

Tak for et intetsigende svar, hvem kan komme på pladserne, nogen steder bliver der skrevet at der ikke bliver gjort forskel, andre steder hvis du er sæsongæst, hvad er en sæsongæst? der bliver skrevet om sæsonpladser, er det kun dem som må komme?
Jeg ved godt at man skal henvende sig til de enkelte pladser, men hvis vi kunne få lidt bedre og uddybende generelle regler, kunne vi nok spare de enkelte pladser for lidt arbejde med at besvare henvendelser om det samme gang på gang.
God sommer Verner

Skrevet af Anne-Vibeke Isaksen, 08-04-2020 - 17:37

<p>Hej Verner</p><p>Vi svarer meget gerne, men vi opdaterer også hele tiden på www.DCU.dk, så vi kan kun anbefales, at I altid læser forsiden. Der får I svar.</p><p>Her har du et direkte link til artiklen&nbsp;<a href="https://www.dcu.dk/dcu-udsaetter-aabning-til-14-april-2020">https://www… bedste tip er altid at kontakte den campingplads du gerne vil besøge, da der kan være lokale forhold, som vi tager højde for.</p><p>God påske - hilsen DCU</p>

Skrevet af Verner Skov Hansen, 08-04-2020 - 17:31

Jeg ser at DCU åbner pladserne 14-4, men er det for alle campister og i hvilket omfang er pladsene åbne

Skrevet af Anne-Vibeke Isaksen, 03-04-2020 - 12:06

<p>Hej Gitte</p><p>Selv tak og godt at høre I fandt en god løsning. Jeg har fuld forståelse for, at man set fra sin egen stol (vogn) og måden man selv gør ting på, ikke kan forstå, hvorfor DCU ikke kan lukke op for nogen, men hvor skal vi sætte grænsen. Derfor er der lukket for alle.</p><p>Håber snart vi alle kan komme afsted igen - for hold op hvor man savner camping lige nu.</p><p>God weekend fra</p><p>Anne-Vibeke / DCU</p>

Skrevet af Gitte Jensen, 03-04-2020 - 10:05

Tak for dit svar Anne-Vibeke. Som jeg skrev så syntes jeg heller ikke at der "bare" skulle åbnes, men for fastlæggere, da vi har hvad der skal bruges i og omkring vores vogn så vi kan klare os uden kontakt med andre mennesker.
Ja, jeg blev ringet op i går middags af vores lejrchef, og vi fik en løsning på det, tak for det.

Skrevet af Steen Æbeløe, 03-04-2020 - 05:05

Dejligt man nu har fået en formand der vil i kontakt med medlemmerne, :-)

Skrevet af Anne-Vibeke Isaksen, 02-04-2020 - 20:20

<p>Hej alle</p><p>DCU arbejder alle døgnets timer på at få talt med alle gæster og finde gode løsninger. Vi taler personligt med alle, for netop at finde de bedste løsninger til hver enkelt gæst. Det har vi indtil videre haft rigtig god succes med.</p><p>Begår vi fejl - ja det gør vi og det beklager vi. Gitte jeg ved du har talt med Åbyskov og fundet en løsning. Det er godt. Alle andre skal vi også nok finde løsninger med. Det lover jeg. Jeg beklager også, hvis nogen af jer kommer&nbsp;til at tale med&nbsp;ansatte, som ikke er 100% klædt på til denne situation, men ingen af os har prøvet det her før, og vi vil det bedste for jer.</p><p>Det letteste i verden havde været "bare" at holde&nbsp;åbent for alle, men det synes vi fortsat ikke er den bedste løsning, når Danmark står sammen om at bekæmpe corona. De lande vi normalt sammenligner os med har lukket deres pladser.</p><p>Der er ikke noget vi hellere ville end byde jer velkommen og vi glæder os til det sker, men indtil da håber jeg I vil være tålmodige og overbærende med os. Ingen kommer i klemme, og vi finder kompensation efter aftale med&nbsp;hver eneste af jer.</p><p>God aften fra</p><p>Anne-Vibeke / DCU</p><p>PS Hvis I ser andre her eller på Facebook skrive, så henvis dem gerne direkte til DCU. Alle får svar, selvom der kan godt lidt tid. Vi arbejder på højtryk.</p>

Skrevet af Gitte Jensen, 02-04-2020 - 09:19

Hej igen
Som flere i dette forum er jeg blevet kastet rundt fra dcu og til lejrchefen ang. kompensation, tre gange er jeg blevet henvist til lejrchefen og han ved stadig intet.
Nu syntes jeg det er på tide formanden kommer på banen i stedet for at henvise til generelle regler eller lejrchefen.
Mit regnestykke siger at vi giver 47 kr. i døgnet for en sæson plads, så hvor svært kan det være at sige 47 kr. gange 23 dage = 1081 kr i kompensation.
At forlænge sæsonen er slet ikke interassant da flere af os fastlæggere allerede har booked vinter plads.
Anne-Vibeke du skriver længere oppe i dette forum om et tilfælde af corona på en campingplads som om personen er blevet smittet på pladsen, har du noget belæg for det?
Vi ved jo alle at der er smittede alle steder, det er derfor vi skal overholde de retningslinier der er udstukket.
Hvorfor har dcu ikke som flere campingpladser heromkring hvor jeg bor ikke åbnet pladsen for fastlæggere, med de begrænsninger som Lars Olesen så fint beskriver fungerer på hans plads.
Nu syntes jeg det er på tide at dcu begynder at bruge krudtet på andet end " samfundssind " og " moral "
Håber på hurtigt svar fra dig Anne-Vibeke.
Venlig Hilsen Poul Erik

Skrevet af Lennart Søderberg, 01-04-2020 - 10:36

DCU kunne jo blot tilbagebetale prisen pr. dag, hvor man ikke kan benytte sin betalte plads. Altså den pris du har betalt delt med antal dage du har betalt for = pris pr. dag.
Det ville da være rimeligt.
Men at blive kastet rundt mellem plads og DCU er ikke rimeligt.

Venlig hilsen Lennart

Skrevet af Mary Scherrebeck, 01-04-2020 - 11:52

Hej Tina Irene Høyer
Nu ved jeg ikke hvor i landet du bor, men mit forslag til dig vil være at tage kontakt til formanden i den kreds du hører til. De har flere møder i løbet af året i DCU huset, få formanden til at tage dit problem op på sådant et møde. Håber det kan hjælpe.

Det kunne jo også tænkes at DCU huset ikke er 100% bemandet, men at flere medarbejder er sendt hjem.

Skrevet af Lars Olesen, 31-03-2020 - 18:24

Ja man skal passe på med at stikke snuden frem, pga selvbestaltede covid19 betjente.

Vi har været med hos DCU i få år ud af de 38 år vi har camperet...! Og kan egentligt ikke bruge dem til ret meget, bladet kommer altid, hvis det kommer, 14 dage for sent, nå men det er jo en anden historie. Vi har købt en vinter plads forlænget til påske IKKE hos DCU da de er alt for dyre, vores plads er heldigvis stadig åbent, der er selvfølgelig fulgt alle retningslinjer som sig hør og bør og alt kører på vågeblus men det fungere uden problemer, der er dog lukket for turister, men jeg syntes at det er en rigtig god løsning som ejeren har fået sat i verden og man skal selvfølgelig bruge Wc og køkken i egen vogn, må sige jeg er glad for ikke at ligge på en DCU plads og jeg er bange for at de fleste af jeres penge er tabt.

Der var bare lige min mening og jeg kan godt forstå at folk er sure over de ikke kan få klar besked, fra DCU de skal selvfølgelig have fuld kompensation uden forbehold.

Lars Olesen

Skrevet af Tina Irene Høyer, 31-03-2020 - 16:45

Jeg har talt med pladsen i første omgang om vores depositum
på 2000,- som vi betalte sidste år.
Der var beskeden at det skulle vi tage op med DCU,pladsen kunne ikke betale pengene tilbage.
Men det kunne jo også være at de lagde den tabte tid i og forlængede sæsonen.
Jeg har talt med DCU kundeservice der sagde at jeg skulle tale med pladsen???? og i øvrigt vidste de ikke rigtigt noget, og at jeg skulle skrive en mail til dem.

Det der bekymre mig rigtigt meget er, at hvis denne har epidemi vare ved hele sæsonen hvad så med de penge vi har betalt??? det er immervæk 9300,- der så måske forsvinder fra vores lommer.
DCU kommer ikke med noget, hvor man kan sige! ok de finder jo nok på noget.
Men det var bare det,men jeg må jo nok hellere stoppe her!
For ellers kommer internet trolden Steen igen og formaner.
Tak fordi du spurgte ind til det jeg havde skrevet Niels

Skrevet af Cristina Engwald Jensen, 31-03-2020 - 10:00

Hej Tina,
Forstod ikke helt på dit første indlæg om du har været i kontakt med pladsen ved. kompensation, som DCU skriver man skal. Hvis ja, hvad sagde de så ?
Hilsen Niels

Skrevet af Tina Irene Høyer, 30-03-2020 - 17:00

Av for den!!!
Ih! Tak for 1/4 svar Steen

Men det var ikke det jeg mente.
klart man skal vise ansvarlighed.
Men man kunne også melde ud om man forbeholder sig retten til at henvise til almindelige regler for afbud eller hvad man har tænkt sig i en ualmindelig situation!!!!
Det var bare det!
Og så er jeg rigtig ked af, at første gang vi skal campere
Så kan man måske ikke forvente sig noget af den organisation man har meldt sig i.!!!!
Det var såmænd det.
Men det kan jeg godt se at det finder jeg jo ikke svar på her.
Så "Undskyld" jeg trækker næsen til mig her.

Skrevet af Steen Æbeløe, 29-03-2020 - 19:51

Tina.

Muligt der ikke er noget lovkrav om lukke campingpladserne.

Men det er heller ikke ulovligt at gøre det. Ligesom med alle andre erhverv, er det op til ejer/forpagter hvad de vel gøre.
Og her har DCU valgt at lukke deres pladser ud fra et sikkerhedshensyn, både overfor gæster men så sandelig også over for sine ansatte

Skrevet af Tina Irene Høyer, 29-03-2020 - 13:17

Vi har en vogn stående til ingen verdens nytte
og har betalt for hele sæsonen
Først 2000,- sidste år for at reserv.pladsen og så 7300,- d.20/3-20?
Jeg kan ikke læse nogen steder, om at
DCU har taget stilling til om ,vi kan få vores penge tilbage, hvis det her trækker ud til det uendelige og bare i hele taget!
Eller om at man bliver kompenseret for de dage/mdr. som de holder lukket.
Som jeg forstå det, så henholder DCU sig til sine almindelige regler om afbud.
Det vil betyde for os ,at vi i bedste tilfælde vil få halvdelen af det vi har betalt tilbage,Men da vi er overskredet dato for sæsonstart 0,- retur.
Og så skal DCU lige ha' et gebyr også
Man bliver kastet lidt frem og tilbage mellem Campingpladsen og DCU
Hvorfor kan man ikke bare holde åbent for fastlægger der har betalt.
Det begrænser vel også antal af vogne på pladsen.
Jeg ville rigtig gerne vide om vi bare har betalt varm luft!
Der er intet forbud mod at holde åbent!

------------------------------------------------------------
Det siger reglerne

Der er intet i lovgivningen, der er til hinder for udlejning af pladser og hytter på landets mange campingpladser. Tilhørende aktiviteter såsom legeland, badeland, restaurant og fællesrum skal dog være lukket.
Legepladser på campingpladserne må også gerne være tilgængelige for gæsterne, men der må maksimalt opholde sig 10 personer på legepladsen ad gangen.

Campingpladsernes butikker må gerne være åbne, men der skal være mindst fire kvadratmeter tilgængeligt gulvareal per kunde og så vidt muligt vand og sæbe eller håndsprit tilgængeligt for de besøgende.

Politiet kan udstede et påbud eller give bødestraf, hvis reglerne ikke bliver overholdt. Første løsning vil dog altid være dialog.

De skærpede regler gælder foreløbig frem til 13. april.

Kilde: Politi.dk

Skrevet af Allan Schmidt, 28-03-2020 - 09:07

Efter jeg så tv avisen igår aftes blev jeg meget røstet over at polske,rumænske og andre arbejder kan komme her op for at arbejde uden karantæne eller blive testet og mange af dem bo på danske campingpladser så derfor har jeg fuld forståelses med lukning af pladserne, og andre campingpladser skulle også tar at lukke ned, så jeg er ikke i tivl mere, jeg skal IKKE på camping ,jeg blive hjemme indtil der er styr på det hele

Skrevet af Anne-Vibeke Isaksen, 28-03-2020 - 08:27

<p>Hej alle i denne tråd</p><p>Der er ikke noget vi hellere ville end byde jer alle velkommen på vores pladser. Efter en lang og våd vinter trængte vi alle til at komme ud. Vi havde sådan glædet os, men når statsminiteren, Dronningen og mange myndigheder siger "Bliv hjemme", og vi tilmed ser, hvad der sker i Sydeuropa, så er vi slet ikke i tvivl og har slet ikke fortrudt.</p><p>Vi gør&nbsp;det for at passe på jer, vores ansatte og for at vi alle hurtigst muligt kan komme tilbage til vores normale liv inkl. camping.</p><p>Vedr. kompensation skal I gøre, som der står i artikel (ligger øverst på alle sider på&nbsp;<a href="http://www.dcu.dk/">www.DCU.dk</a&gt;). Den opdaterer vi hele tiden, men&nbsp;kun der, fordi kommunikation er svær i denne tid. Direkte link til artiklen&nbsp;<a href="https://www.dcu.dk/dcu-lukker-alle-22-campingpladser">https://www.dcu.d… er også altid velkommen til at ringe eller skrive til den plads, I skal ud på. De er også ved at ringe til alle, men det tager tid.</p><p>Tak, fordi nogle af jer skriver, at I vil besøge os flittig, når det her er slut. Det har vi brug for, og vi glæder os.</p><p>Tak til alle jer, der bakker os op og forstår, at det her ikke er en let beslutning, men at åbne giver for os ingen mening. Hvad er camping også lige nu, når vi ikke kan gøre noget af det, vi netop elsker ved camping.</p><p>Pas på jer selv og hinanden der ude. Vi glæder os så meget til at se jer.</p><p>Venlige camping hilsner Anne-Vibeke / DCU</p>

Skrevet af Anne-Vibeke Isaksen, 28-03-2020 - 08:24

<p>Hej Pia</p><p>Hele ugen op til den planlagte åbning gjorde vi ikke&nbsp;andet end at følge alle myndighedernes anvisninger.</p><p>Vi hang skilte op, ekstra håndsprit og ekstra rengøring, så lukkes vi fælles opholdrum, så lukkede vi køkkenerne, så faciliteterne, for til sidst kun at have kemisk toilet åbent. Så vi har prøvet, men vi følte stadig at vi ikek var 100% herre og det ansvar vi har&nbsp; for vores gæster. Det er nemlig i sidste ende vores ansvar at passe på jer som gæster, men også passe på vores ansatte. Vi ved godt, det er smaddert ærgeligt, for vi vil alle gerne på camping, men det er vigtigere for os, ikke at&nbsp;være kilden til smittespredning. Camping er ikke en livsnødvendighed, som andre ting, der har åbent. Så beslutningen blev også taget for at udvise samfundssind.</p><p>Vi ved andre campingpladser også har overholdt alle regler, og gjort alt, men alligevel fik vi det første tilfælde af corono på en plads i sidste uge. Det er beviset på, hvor svært det her at styre, selvom man overholder alle regler.&nbsp;</p><p>Det bløder i vores hjerter, når nogle synes, at campister er egoistiske, fordi de ikke kan udsætte en campingtur. Det image synes vi ikke&nbsp;camping&nbsp;skal have.</p><p>På mange måder synes vi det handler mere om etik og moral, men det er naturligvis op til den enkelte at være enig i det.</p><p>Venlige campinghilsner Anne-Vibeke / DCU</p>

Skrevet af Anne-Vibeke Isaksen, 28-03-2020 - 08:14

<p>Hej alle i denne tråd</p><p>Der er ikke noget vi hellere ville end byde jer alle velkommen på vores pladser. Efter en lang og våd vinter trængte vi alle til at komme ud. Vi havde sådan glædet os, men når statsminiteren, Dronningen og mange myndigheder siger "Bliv hjemme", og vi tilmed ser, hvad der sker i Sydeuropa, så er vi slet ikke i tvivl og har slet ikke fortrudt.</p><p>Vi gør&nbsp;det for at passe på jer, vores ansatte og for at vi alle hurtigst muligt kan komme tilbage til vores normale liv inkl. camping.</p><p>Vedr. kompensation skal I gøre, som der står i artikel (ligger øverst på alle sider på www.DCU.dk). Den opdaterer vi hele tiden, men&nbsp;kun der, fordi kommunikation er svær i denne tid. I er også altid velkommen til at ringe eller skrive til den plads, I skal ud på. De er også ved at ringe til alle, men det tager tid.</p><p>Tak, fordi nogle af jer skriver, at I vil besøge os flittig, når det her er slut. Det har vi brug for, og vi glæder os.</p><p>Tak til alle jer, der bakker os op og forstår, at det her ikke er en let beslutning, men at åbne giver for os ingen mening. Hvad er camping også lige nu, når vi ikke kan gøre noget af det, vi netop elsker ved camping.</p><p>Pas på jer selv og hinanden der ude. Vi glæder os så meget til at se jer.</p><p>Venlige camping hilsner Anne-Vibeke / DCU</p><p>&nbsp;</p>

Skrevet af Børge Sørensen, 25-03-2020 - 17:59

Niels Erik Møller ,jeg er fuldstændig enig med dig i dit »sure opstød«. Det kan godt være,at de fleste campister er fornuftige og ansvarlige.MEN hvad med de få,der ikke er? Bortset fra børnene,som naturligvis render rundt overalt,så skal man altså ikke være på ret mange pladser for ind imellem at opleve campister,der uden megen hensyn til andre opfører sig særdeles egoistisk, det være sig med hensyn til larm,kørsel og griseri på toiletter og baderum. Ude i samfundet fungerer forholdsreglerne ganske godt,men så alligevel: folk hamstrer fuldstændig vanvittigt , unge mennesker holder fester og blæser på forbudet mod mere end 10 samlede. Der skal kun en eneste smittet hensynsløs person til at udløse en meget alvorlig situation. Hvor ærgerligt og bittert det end er -vi savner selvfølgelig også campinglivet meget -så må man prøve at få denne alvorlige situation overstået så hurtigt som muligt,og så må man tage de afsavn,der følger med.

Skrevet af Niels Erik Møller, 25-03-2020 - 14:23

Hej Alle i fornuftige campister.

Jeg mener også at DCU tager deres ansvar rigtig godt.

Som nogle siger kan de jo bare lukke køkken og toiletter samt bad ned til lav styrke, for som nogle siger kan vi jo godt være voksne og ansvarlige campister.

Men så kommer det sure opstød fra mig, hvorfor kan vi så ikke det når alt er normalt??? så er det som en siger først mig og så mig igen, ingen respekt for de anvisninger som er sat op på toilet familierum eller andre steder, og børn der render rundt og leger i fælles faciliteter så det medføre mere rengøring af lejerchefgerne.

Ved godt jeg får en på hatpulen nu men det klarer jeg nok også.

På forhåbentlig gensyn når alt er normalt igen.

Rigtig GOD sommer til Alle. MVH. Niels

Skrevet af Bjarne Nielsen, 24-03-2020 - 17:29

Hej Pia - det fremgår af DCU`s forside, hvad man skal gøre, hvis man har forudbestilt
https://www.dcu.dk/dcu-lukker-alle-22-campingpladser

Jeg synes, det er den helt rigtige og ansvarlige beslutning DCU har taget. Så når vi er ude på den anden side af denne modbydelige virus, skal vi nok bakke op om DCU, og aflægge mange besøg på deres pladser.
mvh Elsebeth

mvh Elsebeth

Skrevet af Lennart Søderberg, 24-03-2020 - 16:10

Og nu er lukningen forlænget til og med 13. April 2020 :-(

Hilsen Lennart

Skrevet af Benny Hauge Jakobsen, 24-03-2020 - 09:24

Statsministeren fraråder folk at tage i sommerhus i påsken!
Min erfaring er at man har nærmere kontakt med naboer på en campingplads, end hvis man bor i et sommerhus ude i klitten.
Det er DCU der lukker pladserne - men kan det ikke kaldes "rettidig omhu".
MVH BJ

Skrevet af Allan Schmidt, 24-03-2020 - 09:17

Jeg tror du drømmer hvordan skulle det kunne lade sig gøre det du kommer med. I dagens Danmark har vi fået den mentalitet mig og mig først og for det andet er der jo kun en der der skal være smittet uden at vide det, også køre møllen igen, jeg er selv campist og håbe det snart er ovre ,men hvis jeg skal være ærlig tror jeg der gå flere måneder endnu, det er jo over hele verden det er galt.

Skrevet af Pia Yvonne Nielsen, 23-03-2020 - 21:30

Hej igen.
Jeg er helt enig med Lene i,at der må kunne findes muligheder for at åbne pladserne den 30 marts som tidligere annonceret, i stedet for at udsætte åbningen til efter påske, hvilket vil medfører ærgrelser for medlemmerne og pladserne, samt den manglende indtjening.
Mit forslag er at fælleskøkkenerne kun må bruges i begrænset omfang og kun af maks. 2 personer i rummet ad gangen, hvilket vi sagtens kunne overholde. Med hensyn til toiletter og bad, kunne man afspærrer familie rummene og indføre antal bruger i de øvrige baderum og toiletter, man kunne afspærrer hvet andet bad og hvert andet toilet, samt lave regler om maks. antal i rummene, dette kunne vi medlemmmer sagtens administrerer i fællesskab.
Jeg forstår så sandelig også DCU’s måde at agere på, det er mange mennesker som alle har individuelle behov, men jeg tror at hensynet til hinanden i denne tid er meget stort, og tror at denne løsning sagtens kunne administreres. De fleste har jo mulighed for at benytte køkken og toilet i vognene, og med hensyn til badeforhold, tror jeg at alle nok kunne ændre deres faste ritualer for badetider, så de fordeles udover hele dagen.
Hvad opnår vi så?
Glade campister- indtjening for pladserne- DCU går forrest med en pragmatisk og fornuftig løsning for campisterne, uden at gå på kompromis med vor alles sikkerhed.
Med ønsket om en god påske.
Pia og Arnth

Skrevet af Pia Yvonne Nielsen, 23-03-2020 - 20:42

Vi har forudbetalt ophold i påsken på Hornbæk Camping, vi har indbetalt det fulde beløb for ophold, ihenhold til DCU’s regler.
Hvordan er vi stillet, overfor at få vore penge retur?
Der er ingen informationer i booking betingelserne, såfremt DCU ikke kan leverer varen/opholdet. Vi kan jo ikke flytte Påsken.
Jeg efterlyser information fra DCU, om hvordan medlemmerne er stillet i denne usædvanlige situation.
Med DCU hilsen
Pia og Arnth

Skrevet af Kim Bertelsen, 23-03-2020 - 17:46

Jeg er nysgerrig på, hvorfor DCU har taget den drastiske beslutning at holde alle pladser lukket til den 13.4 - måske længere.
Man kunne jo i første omgang have lukket køkkenerne, åbnet hver andet toilet og bad - samt lukket alle familierum. I har jo meldt ud, at I allerede havde sat ind med ekstra rengøring, og jeg oplevede selv på Hornbæk, at de gjorde hvad de kunne for at der var rent, samt sæbe og håndklæder i toiletbygningen. Vi har selv en forpligtelse til at overholde de udstukne regler fra Regeringen, så jeg tænker at de enkelte campister selvfølgelig ikke inviterer gæster - laver mad og vasker op i egen vogn, og ellers opholder sig mest muligt på egen matrikel.
Brug nu den sunde fornuft istedet for at udvikle "hysteri" omkring bakterier og vira...., ja dette er sagt fordi, jeg er mega ærgerlig over, at jeg ikke kan benytte vores dejlige vogn, der er sat op i Hornbæk, men også sagt som sygeplejerske, der lige nu er i "orkanens øje" - men alligevel godt kan finde ud af at navigere ansvarsfuldt
mvh Lene

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her