Camping i Danmark

Danmarks dårligste campingplads, fordi det regner ?????????

Skrevet af Flemming Udbjørg, 30-07-2017 - 08:59

Vi ligger lige nu på DCU Ålbæk - og synes vi er vante til lidt af hvert, når vi har haft ca. 40 år med camping og omkring 100 årlige overantninger på pladser i ind- og udland i al slags vejr.

Vi havde i går lørdag et voldsomt skybrudslignende uvejr. Vandet stod ned i lige stænger i en halv times tid - og til nogle forkælede campisters overraskelse betød det, at vandet stod på en del af pladserne i nogle timer bagefter!

Lejrchefen og medarbejderne blev udsat for en helt urimelig behandling. Blev skældt ud for at have Danmarks dårligste campingplads, når græsset ikke bare kunne være tørt når det væltede ned fra himlen, og blev skældt ud over, at man ikke lige havde en større antal tørre pladser, som man så kunne flytte de udsatte enheder til.

Bemærk, at man forventede at der skulle stå en række ledige superpladser som ikke var ramt af vand, OG at pladsen selvfølgelig skulle stå for flytningen af vognene - for det er jo ikke campisternes skyld, at det regner på en plads, som ikke kan fjerne skybrudslignende nedfald i samme takt som det lander!

Du milde himmel for skabagtige campister!!! Vi har besøgt flere hundrede campinhgpladser gennem alle årene, og har været ramt af skybrud utallige gange. Vores vogn og fortelt har stået ude midt i søer med vand næsten helt op til vognbunden, og hvor alt i forteltet svømmede.

Og hvad skulle lejrchefen så stille op med det? Og hvordan kan det være lejrchefens skyld??

Vi vælger jo selv de campingpladsr vi vil besøge, og vi finder selv lige de enhedspladser, som vi vil have - og kan sagtens se, om den ligger i en lille lavning elelr om den viser tegn på fugtigheder.

Og lejrcheferne har altså ikke en mindre hær stående, til rådighed for at pille folks telte od udstyr ned og flytte vogne rundt på pladsen og stille det hele op igen - bare fordi "vi er jo jeres kunder, så I må da hjælpe os, når nu vi betaler for at være her!" er en fast overbevisning.

Danmarks dårligste campingplads?? Vi lader lige billedet stå et øjeblik!!

Måske er det Danmarks dårligste campister?? - dem som kører ud hele 3 uger om året med en hel vognladning af udstyr, og som ikke på nogen måde er personligt rustede til at bo ude. Man forventer sol og sommer - og hvis temperaturerne skulle svigte eller vandet vælte ned, så har man fået hele sin ferie spoleret! - og selvfølgelig er det da campingpladsens skyld!

Lejrchef Lone og hendes medarbejdere holdt humøret oppe og gjorde alt hvad de på nogen måde kunne for at finde løsninger på de mange - rimelige eller helt urimelige - ønsker/krav om hjælp.

DCU Ålbæk er en fantastisk dejlig plads. Gode store pladser, god naturlig beplantning. Rigeligt med aktiviteter til børnene. Lige ud til en flot strand Og med et personale som tager imod én med et smil når man ankommer og ellers møder dem.

Op med humøret campister!! Bare tænk på de tusindvis af spejdere som sejler rundt på markerne ved deres landslejr lige nu - og de synger til:

"Det kan øse det kan pøse det kan regne....."

Skrevet af Per Kreiberg, 06-08-2017 - 11:47

helt enig vi var på dcu odense og ja det regnede også her men man er vel campist............smil

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her