Camping i Danmark

Dårlig oplevelse på Ejsing Strand !

Skrevet af Finn Hansen, 05-10-2016 - 17:25

Efter mange gode oplevelser på en rigtig god campingplads blev jeg rigtig skuffet over rengøringen på toiletter og baderum det startede så småt sidste år men i år var det under lavmålet. Har kommet der gennem flere år uden problemer det er synd og skam for det er en rigtig god plads.

Skrevet af Gunner Hansen, 18-01-2017 - 14:37

Som beskrevet ovenfor, så kan man ikke bare snakke forbi - det er lejerchefen ellers ret god til ( at snakke !)
Samme problem: Snavsede gulve og toiletsæder, snavsede køkkener , inklusive en ulækker skraldespand, hvor låget virker som menykort !
Beder man opretning af mangler, får man den klare besked: " Det er den bedste rengøring der findes ". Manglende papir: " Det ser vi på i morgen" . " Er du utilfreds, så find dig et andet sted ". Hvis man som chef blot sidder foran skærmen, og ikke tager fat om opgaverne, inden de bliver til problemer, så er det vistnok en forkert måde at drive forretning på ? Hvor ? Pladsen midt i Nykøbing F .
Gad vide hvorfor også fastliggere flygter derfra ?

Skrevet af Finn Hansen, 18-01-2017 - 14:06

For god ordens skyld i debatten vil vi offentliggøre hvad vi skrev til DCU " Vi var på Ejsing Strand 16.8. til 19.8.16 der var beskidt på toiletterne og baderum da vi kom toiletterne var "lortebrune" ingen papir i holder badeforhæng var brune og stive af kalk. I de 4 dage vi var der blev der ikke gjort rent den sidste dag kom der toiletpapir. Vi klager normalt ikke."
Det svar vi fik fra DCU var " Ifølge vores lejrchef bliver toiletterne rengjord dagligt. Samtidig tjekke man der er toiletpapir alle steder man er altid meget velkommen til at gøre vores personale opmærksom på evt. mangle eller lignende så det kan blive ordnet med det samme. Okkerholdig vand i kombination med fugtproblemer i baderum på Ejsing giver desværre udslag i skjolder. Vi forsøger at finde en løsning på dette når pladsen lukker ned for sæsonen 2016.

I henhold til at man kan henvende sig til lejerchefen for man at vide at han ikke har nogen til at hjælpe sig så han kan intet gøre.
Venlig hilsen
Finn Hansen Campist fra 1962

Skrevet af Redaktionen ., 16-01-2017 - 14:41

Hej Finn

Vi er tidligere blevet gjort opmærksom på de udfordringer, der har været på Ejsing, og der er ved at blive taget hånd om det, således at problemerne skulle være løst til sæsonstart.

Tak fordi du skriver til os, så vi hele tiden kan forbedre os.

Med venlig hilsen DCU

Skrevet af Niels Erik Møller, 16-01-2017 - 12:19

Hej Alle.

ja det er et ømtåligt emne men må som Lea også sige at det er mangel på respekt fra os campister, for så vidt jeg ved går man da heller ikke ind på sit egent badeværelse med beskitte sko, eller glemmer at ryde op i sit køkken når mand er færdig med at lave mad.

Vi har nettop været på to andre pladser en DCU plads og en partner plads der oplevede vi det samme begge steder.

Så der er kun os selv at takke for det, så lær at respekter det med sko i baderum/familierum, og tør så det køkkenbord af.

Nu siger jeg os campister så ingen skal følge det er den enkelte jeg vil ramme med dette indlæg.

God camping til Alle.

Skrevet af Finn Hansen, 15-01-2017 - 15:46

Vi har den samme oplevelse med at flere gæster kørte igen efter de havde kigget på toiletterne vi mener desværre også at man ikke bliver hørt i DCU man får bare en sludder for en sladder og det kam man jo ikke bruge til noget så vi har droppet EJSING STRAND vi har ellers kommet der i ca. 10 år uden problemer med de forrige Campingchefer.

Skrevet af Flemming Udbjørg, 27-12-2016 - 10:47

Rengøring er noget af det vigtigste på en campingplads - fordi der er campister som ikke gør meget for selv at holde rent. Ja direkte sviner køkken, toiletter og baderum til, uden nogen som helst tanke for de øvrige campister.

Så selvfølgelig skal rengøringen være på plads! Men tænk, hvis også campisterne tog deres ansvar alvorligt.

Skrevet af Henrik J. Jensen, 25-12-2016 - 21:49

Vi havde desværre samme oplevelse i Pinsen, ved at flere fastliggere har forladt pladsen og at disse tidligere har rettet henvendelse til DCU, men ikke mener De bliver hørt.

Skrevet af Robert Rasmussen, 06-10-2016 - 09:38

Hvad var lejrchefens svar da du forelage ham problemet?