Camping i Danmark

Campingpladsen som losseplads?

Ofte opfatter vi campister os som mere natur- og miljøvenlige end andre. Og vi DCU-medlemmer opfatter os måske lidt bedre og mere naturvenlige end andre campister. Vi taler da i hvert fald en del om det med at passe på naturen

Måske med god grund - men måske ikke!

Vi gik i dag en tur rundt på DCUs plads i Nærum, og så blandt andet ufatteligt mange Vinbjergsnegle, som vi så søgte lidt mere efter - og fandt på kort tid næste 100 af de flotte snegle. De lever fint i det fugtige område ved motorvejen.

Og der - midt i det pæne grønne hegn - ligger der så 4 udrangerede personvognsdæk! Kasseret midt i naturen!

Hvor lang tid tager det, at køre dækkene fra campingpladsen til den kommunale genbrugsplads? Det tager hele 11 minutter!! Gentager: 11 minutter!

Hvordan tænker man, at dækkene skal blive nedbrudt i naturen? Det behøver man ikke tænke så længe over - for det sker aldrig!

Hvilken undskyldning tænker man at have, for at misbruge naturen og blæse på miljøet? Hvis man kan køre bil og trække en campingvogn til Nærum, kan man jo ikke være totalt debil - og selv debile vil kunne bede andre om hjælp!

Hvad tænker man overhovedet?? Tilsyneladende kun på MIG, MIG, MIG og MIG SELV. Jeg skal ikke bruge 11 minutter på at køre dækkene væk, når jeg kan sidde med en kølig øl i solen på denne dejlige campingplads! Blæse være med naturen - det billige skidt! Og blæse være med alle miljøtosserne!

Og så synderen kører sikkert rundt med et DCU-mærke på sin vogn, for at vise, at han er medlem af den gode forening, som arbejder for camping i forening med naturen!

Nogen burde skamme sig! Gid din gearkasse ville brænde sammen, så du ikke kommer denne vej foreløbig!