Camping i Danmark

Campingbladets layout

Skrevet af Niels Chr. B. Pedersen, 17-01-2016 - 16:53

Godt nok med reklamer, men kunne man ikke undlade i de skrevne artikler at bringe reklamer på hver anden side så artiklerne kunne færdiglæses af en uinteressant reklame, tor ikke annoncørerne får mere for reklamekronerne på den anvendte måde.

Skrevet af Børge Sørensen, 29-01-2016 - 14:54

Mange tak. Jeg vil besøge min campingforhandler. v.h. Børge

Skrevet af Joan Petersen, 29-01-2016 - 12:10

I omtalte blad har Renate skrevet 2 artikler til - en om Alsace og en om at gå fra campingvogn til autocamper.
Som altid meget velskrevet og med flotte billeder :-)

Du kan evt. hente bladet hos din campingforhandler.

Venlig hilsen Joan

Skrevet af Børge Sørensen, 29-01-2016 - 11:55

Tak Jan.Spændende link,men er det det,Renate mener?

Skrevet af Børge Sørensen, 29-01-2016 - 09:38

Renate: Hvor finder jeg Nesleins sidste blad? Vil gerne læse med. v.h. Børge

Skrevet af Joan Petersen, 28-01-2016 - 22:26

Jeg formoder, du har haft en finger med i spillet der ;-)
Dem vil jeg glæde mig til - lige nu render jeg og pakker :-))

Kærlig hilsen Joan

Skrevet af Renate Hovald, 28-01-2016 - 16:18

Kære Joan,

læs du bare Nesleins sidste blad - der er to artikler, som du måske ville kunne lide:-). Bladet ligger online nu.

Kh Renate

Skrevet af Carl Erik Christensen, 28-01-2016 - 13:22

I er da godt nok heldige vi ha ikke fået bladet.camping kortet fik jeg også først midt i januar, men DCU skal da også have ros kontingentet blev hævet årevis den 1-12. 2015
Med venlig hilsen og god camping sæson

Skrevet af Joan Petersen, 27-01-2016 - 22:15

Jeg er sikker på, at nogen har glæde af bladet.

Da jeg var nybagt campist, slugte jeg alt campingrelateret læsestof, helt ned i detaljen på både annoncer og artikler. Jeg forestiller mig, at andre nye campister er ligeså nysgerrige på det hele.

Efterhånden skal der mere til at imponere og interessere, og jeg har ikke læst de seneste mange udgivelser (måske en rejseartikel eller 2) og heller ikke læst Nesleins det gratis blad, som jeg nærmest stod forrest i køen for at få :-)
Jeg har ikke hentet bladet i flere måneder. Ej heller læst nogle af bladene på nettet.

Det er ikke spændende længere at læse i bladene. Det eneste jeg som sådan gerne vil læse, er rejseartikler, og dem findes der mange gode af på nettet på de private hjemmesider.

Det er ikke fordi, jeg anser mig selv som "udlært" i camping :-) men nyhedens interesse har lagt sig noget.

Jeg tror, det samme gør sig gældende for mange andre campister, der har camperet i adskillige år. Derfor skal der være mere kød på artiklerne, hvis det virkelig skal fænge.

Jeg bliver ikke så let duperet over et bord kan foldes sammen, eller en smart lampe til forteltet mere :-) Og heller ikke af en test af biler, der spreder sig over for stort et spring i pris og behov. Jeg gider ikke engang læse den.

Venlig hilsen Joan

Skrevet af Walter Schreyer, 27-01-2016 - 20:22

Jeg er ligeledes enig med Renate, Tommy mfl i bedømmelsen af vort medlemsblad. Flot finish, og tja stort forbedrings potentiale i artiklerne. Skønt jeg har en Tabbert holder jeg det gratis Hobby Heute, som er udgivet af Hobby. Der har man rigtig mange gode artikler om rejser, tilbehør mv. Det kunne tjene til inspiration for redaktionen. Jeg finder ligeledes at de påståede testberetninger uprofessionelle, Kommer lige i tanke om stoletesten og spejletesten som ikke levede op til selv minimale forventninger. Jeg tror, at bladet alene skal tjene penge via annoncerne og at det indholdsmæssige kan køre på minimal blus.

Sorry- min holdning

Walter

Skrevet af Unknown Unknown, 27-01-2016 - 19:01

Ja men Lennart
Mine indlæg skal jo slet ikke opfattes som kritiske, jeg vil jo blot gøre opmærksom på at jeg gerne ville spare mig selv for omkostninger til bladet hvis ikke bladet kunne hvile i sig selv
( medlemsskab med eller uden blad)
Kan man ikke dette, er alternativet at bære det fra postkassen til papirindsamlig ikke særlig svært.
Opfordringen til at skele til FDM Motor kom jo på baggrund af et andet medlems opfordring, og nu du siger det, har du måske ret, der er forskel på foreningernes virke.

Skrevet af Lennart Søderberg, 27-01-2016 - 17:51

Kjeld - du kan ikke sammenligne FDM og DCU.
FDM er motorejernes forening - og altså ikke også branchen.
DCU er en union af campister og branchen - og derfor varetager man ikke kun campisternes interesser, men også branchen, hvorved du vil få svært ved at finde en kritisk artikel i bladet mod branchen.

Hilsen Lennart

Skrevet af Dagrunn Meling Hansen, 27-01-2016 - 15:42

Jeg skimmer bladet når jeg får det og det tager højest 5 minutter at bladre det igennem.
Bladet har sjældent noget reelt indhold og flere af de såkaldte artikler er enten ren reklame eller en lovprisning af campingbranchen.
Jeg har tidligere efterlyst reelle objektive tests af campingvogne og udstyr, som jeg mener man bør kunne forvente af en forbrugerorganisation, som DCU påstår de er.
Jeg mener også at man kan skelle til FDM's Motor der med objektive og kritiske øjne ser på bilbranchen, biler og udstyr. Dette berettes der flittigt om i bladet.

Jeg er enig med flere her, at bladet har en flot finish, men at det savner reelt indhold/forbrugerstof.
Måske savner DCU rigtige campister til deres såkaldte "tests" i stedet for de selvbestaltede campingjournalister.

Vh. Tommy Hansen

Skrevet af Unknown Unknown, 27-01-2016 - 13:35

En god henvisning /råd ville jo være at kigge lidt på hvordan man i FDMs MOTOR griber sagerne an, Her findes tingene jo som kan give udmærket inspiration til "Camping Fritid Magasinet" idet her er der skrevet for medlemmerne og ikke kun lovprisning af Branchen.
Personligt mener jeg også papirvalg og øvrig layout er mere i stil med medlemmernes interessse, hvor alle kan læse og ikke kun se på billeder.

Skrevet af Steen Æbeløe, 24-01-2016 - 19:52

Jeg tror da de ansatte vil være glade for få indput fra medlemmerne om hvordan de synes bladet skal være og hvad de evt synes mangler eller hvad der kunne komme mere focus på. Jeg kunne godt tænke mig lidt mere lovstof, og hvor der blev forklaret på alm dansk hvordan reglerne er.

Nu er jeg admin på en stor FB-side om camping, pt m omkring 17.500 medlemmer. Og når jeg her ser tråde om gastest, trailerkørekort, sammenkoblingsregler m.m. og ser hvor svært mange har det med at læse og forstå selv simple regler, så var her ihvertfald en opgave for et seriøst campingblad

Kunne også godt tænke mig en gennemgang af hvad man skal være opmærksom på når man vælger forsikring, og ved jo vi har et medlem der har god indsigt på dette område, og som for nogle år siden lavede en dækningsanalyse over 12 selskaber.

Skrevet af Ingvard Dupont, 24-01-2016 - 19:22

Hej

Bladet er efter min vurdering et rigtig fin blad - og ja, - det kan altid gøres bedre,
men synes alle der er utilfredse, burde oplyse til redaktionen hvad det er for
mangler, samt andet indhold der ønskes.

Skriv til vores kollegaer i DCU, så de har en chance for at efterkommer ønskerne.

Skrevet af Karsten Berg Jensen, 24-01-2016 - 18:29

Det er vel en Redaktørs ansvar hvad der kommer i bladet - så det er vel ikke medlemmerne der skal komme med artikler – så vidt jeg kan se, er der ansat 5 journalister på bladet og det er vel deres opgave at skrive nogle spænder og interessante artikler til bladet.
Vedrørende indholdet – så er det "kun 22 % af siderne der er reklamer" i januar nummeret og ja det er da et flot blad med fint papir og fine billeder, som Hr. Gunner Hansen skriver – men indholdet mangler en del.

Skrevet af Renate Hovald, 23-01-2016 - 11:34

Jeg taler IKKE om bladets udseende (enig, det er flot), men om bladets INDHOLD og derfor indirekte også om den redaktionelle linje. For mig er der simpelthen for lidt kød på artiklerne og for få af dem. Et faktum, der behændigt skjules af de mange hel- og halvsides fotos, reklamer eller ej.

Men, som sagt, er jeg indtil videre stadig medlem.

Med venlig hilsen
Renate

Skrevet af Unknown Unknown, 22-01-2016 - 13:31

Spørgsmålet for os medlemmer er vel egentlig i sidste ende: Er indtægterne fra annoncerne større end omkostningerne med at fremstille bladet.
Er omkostningerne større er vi jo nok mange som gerne ser os fritaget fra denne omkostning som tillægges vores medlemsskab.
Er de mindre inkl forsendelsen, og ikke tillægger os omkostninger, kan det vel ikke være så svært for os at bære bladet fra postkassen til papirindsamlingen. Selvom jeg heller ikke tror denne er så glad for glittet eller plastbelagt papir.

Skrevet af Gunner Hansen, 22-01-2016 - 11:11

Nu er det jo ikke et kontorduplikeret blad, trykt på 50 g karduspapir, med tegninger fra en rasterplade (det var dengang ) ! !
Lækker papirkvalitet , flotte fotograferede fotos, forskellige skrifttyper (nogle dårlige som negativ på en lys baggrund) dejligt handy format, der godt kan ligge fremme, selv i en barbershop.
En frokostavis læses (og dermed annoncerne) af ca. 1½ person på et døgn + når flyttemanden som den sidste i rækken bruger avisen. Foreningsblade går går mellem mange hænder, artiklerne ses/læses, og annoncerne der bærer bladets økonomi, ligeledes. Der er altså betydelig større køberflade for en annoncør, som nok med priserne i dag, ville trække sig, for at gå over til en noget primitivere udgave. Sund kritik er godt, se bare forsideproblemet med "den bedste campingtrækker" ?
Hvor mange har ikke delt deres mening i den sag. Bladet læses altså ?
Grafik ændrer sig med tiden (nøjagtig som moden) - og sådan er det.
Jeg har selv prøvet FDFs månedsblad fra tekst, tegning, tryk, falsning og uddeling. Dernæst levet resten af mit liv inden for reklame, med både layout, prøvetryk, cromosanprint , stentryk, offset, dybtryk og kartonfabrikken, med ideer jeg selv har startet. Altid et krav fra kunden om god kvalitet og stil. Vi har ingen bedetæpper i vort hjem, ejheller på campingpladsen, men jeg glæder mig til hver gang at se et pænt produceret månedsblad.
Lad dem nu nyde deres arbejde med at lave et (efter min mening ) præsentabelt blad, som jeg gerne viser frem for andre.

Dette indlæg er IKKE dikteret af nogen fra redaktionen.,

Skrevet af Benny Ibsen, 22-01-2016 - 10:13

Meget enig med Renate
Mvh
Benny

Skrevet af Renate Hovald, 21-01-2016 - 21:10

For mange og for store fotos, både hvad angår reklamer og illustrationer. For lidt tekst. Et "tyndt" blad, i hvert fald efter min mening. Redaktionen mener noget andet. Men jeg har betalt medlemsskabet, så jeg holder ud et år mere.

Venlig hilsen
Renate

Skrevet af Niels Chr. B. Pedersen, 21-01-2016 - 08:40

Jeg omtaler Camping og fritid.
Bladet er ikke gratis men en del af medlemsskabet, har kun kendskab til et gratis blad udgivet af Per Neeslin.

Skrevet af Renate Hovald, 20-01-2016 - 08:12

Hvilket blad taler I om?

Skrevet af Gunner Hansen, 18-01-2016 - 10:10

Hvis du fortsat vil have bladet gratis, så lad de professionelle redigere og dermed placere de indtægtsgivende annoncer, på de mest sete sider ( og dermed dyrest spalteplads)
Hvis du vil læse "de afbrudte artikler" så glæd dig over, at du har bladet i hånden lidt længere, og stadig gratis.

Jeg blander mig da ikke i om en mekaniker bruger højre eller venstre hånd mest, når bare han laver min bil hurtigt, godt og billigt .
Fortsår du ?

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her