Camping i Danmark

Camping på Ærø

Skrevet af Erik Larsen, 28-02-2017 - 13:55

Vi planlægger en tur til Ærø med campingvogn og er bekendt med, at der findes 3 mindre pladser i henholdsvis Marstal, Ærøskøbing og Søby. Vi har intet kendskab til pladserne, så derfor er vi interesseret i lidt oplysninger fra andre campister om pladserne.

Mvh.

Erik Larsen

Skrevet af Allan Schmidt, 03-03-2017 - 20:01

Jeg vil også anbefale Marstal camping , men kør derover i højsæson, i lavsæson er der simpel hen for kedelig der sker intet alt var lukket efter 3 dage kørte vi hjem og var noget skuffet ,så vi kommer kun i højsæson

Skrevet af Erik Larsen, 02-03-2017 - 13:50

Hej Ulrik.

Tak for din svar. Vi har også overvejet pladsen i Marstal, så det bliver den plads vi besøger. Det er altid rart, at få lidt oplysninger om pladser, man vil besøge.

Mvh.

Erik

Skrevet af Ulrik Dahl, 01-03-2017 - 15:53

Hej Erik
Vi var på Ærø forrige sommer og camperede på campingpladsen ved Marstal. Campingpladsen ligger rigtigt godt ud til kysten, badevand og godt i forhold til Marstal by (indkøb osv). Faciliteterne (bad, toiletter osv)er af middel karakter men OK.
Det er en stille campingplads hvor man kan nyde og høre naturen.
Vi cyklede øen rundt (flere gange) og var forbi de to andre campingpladsen. Campingpladsen ved Søby er en meget lille, men rigtigt godt beliggende campingplads. Der var ikke ret mange gæster der selv om det var højsommer. Men hvis man er til meget fred og ro og flot natur er det nok (også)stedet.
Campingpladsen i Ærøkøbing er en større moderne og mere traditionel bycampingplads. Den ligger rigtigt godt i forhold til byen og nok den plads der er at foretrække hvis man har børn med.
Om du så er blevet meget klogere af ovenstående ?
Hvis jeg vender tilbage til Ærø bliver det nok Marstal camping igen som jeg vil besøge. Så tager vi cyklerne eller bilen rundt på øen og til Ærøkøbing mv..
Da vi besøgte øen betalte til i omegnen af 1500 kr. for en returbillet med CV. Der skulle vist være blevet menneskelige færgepriser så turismen bliver fremmet på øerne i DK
Mvh Ulrik

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her