Camping i Danmark

Camping Mønbroen

Skrevet af Flemming Udbjørg, 14-05-2018 - 09:06

Jeg vil gerne reklamere for en rigtig god oplevelse som vi netop har haft på Camping Mønbroen.

Vi gør meget ud af at finde nye pladser at besøge, både i DK og i udlandet, og har i løbet af de seneste 13 år besøgt 118 forskellige danske pladser - så vi har lidt at sammenligne med.

Vi har aldrig hørt om Camping Mønbroen, men da vi lagde forårsplanerne ville vi en ny tur til Møn - og så dukkede pladsen op på listen. Pladsen har en fin hjemmeside, som dog slet ikke yder pladsen fuld retfærdighed - http://www.moenbroen.dk/index.php/en/

Vi brugte 4 overnatninger på pladsen i Kristi Himmelfartsferien - og kørte hjem med en stor og positiv oplevelse i bagagen.

Pladsen er næsten total nyindrettet, har store og plane enhedspladser, gode køreveje, udsigt til Stege Bugt og helt op til Jungshoved i klart vejr, bademuligheder, fiskemuligheder og gode naturstier langs vandet. På pladsen er der læmuligeder i forhold til vind fra vandet, men ellers masser af muligheder for sol fra morgen til aften, hvis ellers naturen vil det.

Ejerne og personalet er smilende og servicevenlige - og den helt nye servicebygning er med flotte faciliteter, som bliver omhyggeligt rengjort. Flot flot.

Det er simpelt hen en lille perle-plads!! Bestemt et besøg værd!! Prisen er 190,- kr. pr. døgn inkl. strøm for CV + 2 voksne.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her