Camping i Danmark

Camping i højsæson/corona

Vi er netop kommet hjem fra en uges campingophold på Hesselhus camping ved Silkeborg. Det var en lidt skræmmende oplevelse at se og opleve, hvor mange mennesker der var blevet lukket ind på pladsen. Enhederne var alle besat, og vi lå så tæt, at kun lige de 3 m mellen vognene blev overholdt. Ved køkkenet var der ustandseligt kø, og det virkede ikke, som om der blev gjort mere rent på toilet og badefaciliteterne end normalt. Det havde været mere ansvarligt, hvis campingpladsen ville nøjes med at besætte hver anden enhed på pladsen.

Posted by Christina Brund, 03-08-2020 - 09:42

Hej Bent og tak for indlægget
Vi er selv kommet hjem fra Gjerrild strand camping og Billevænget camping. Servicen i receptionen og på pladsen kan vi ikke klage over. Men rengøring ..... Ærlig talt DCU - ærlig talt
Komme med begrundelsen at i overholder de regler som i er underlagt. Ja det kan man jo altid sige. Hvad så med lige at køre en tur rundt i landet og se hvad andre camping pladser vælger at gøre.
Vi holder ferie i teltvogn og har ikke mulighed for at bruge toilet og køkken - som jeres pladser ellers meget anbefaler at vi skal gøre. Så vi har efter disse to oplevelser ringet rundt til venner og familie for at høre hvilke oplevelser de har haft på diverse campingpladser.
Derfor er vi lige nu på Ribe camping........
Her bliver der gjort rent 4 gange - ja, i læste rigtigt : 4 gange hver dag.
De har altså valgt at forholde sig til Corona, således at de med god samvittighed kan sige at de har gjort noget.
Det koster i regnskabet for dem - men de har gjort noget for deres gæster.
Vi er skuffet over DCU og holder os langt væk fra de pladser, så lang tid at deres holdning er at de følger de regler som de bliver underlagt.
Og ja - dette er en sur og skuffet mail besked. Men bliver ting bedre ved at holde sin mund ?
Mvh Christina Brund

Posted by Kirstine Krefeld, 20-07-2020 - 14:51

<p>Hej Bent. Vi er selvfølgelig kede af, hvis du har oplevet det som skræmmende, men DCU overholder alle myndighedernes anbefalinger ift. corona på de 22 campingpladser. Du kan læse mere om det her:&nbsp;<a href="https://www.dcu.dk/laes-seneste-nyt-om-dcu-og-corona/covid-19">https://… opfordrer også altid til at tage en snak med lejrchefen - han eller hun er jo på stedet og kan reagere med det samme.<br>Mange hilsner, Kirstine Krefeld, kommunikationsmedarbejder i DCU</p>

Posted by Benny Hauge Jakobsen, 20-07-2020 - 10:04

Hej bent
Vi er lige hjemkomment fra en anden DCU plads hvor der var skiltet "alt optaget". Reglerne på pladsen blev overholdt - men der var jo mange mennesker overalt - også på toiletterne.
Du foreslår kun at besætte hver anden af pladserne ---jamen er du så en af dem der ikke kommer ind?
MVH BJ.