Camping i Danmark

Camping Åbyskov Strand

Vi har planer om at holde en uges ferie på denne plads i august måned. Har aldrig været på pladsen før. Er der nogle erfaringer som i vil dele? Vil egentlig ikke booke, men kan se, at der i den periode vi tænker på kun er 20 pladser tilbage. Der står desværre ikke noget om hvordan pladserne ser ud og af billederne i Galleriet bliver jeg ikke ret meget klogere. Er der nogle områder på pladsen som er at foretrække? Alt har interesse.

vh

Walter

Posted by Walter Schreyer, 22-06-2020 - 19:23

Endnu en gang tak for det hurtige svar.

vh

Walter

Posted by Benny Hauge Jakobsen, 22-06-2020 - 17:28

Hej Walter
Så stor er pladsen heller ikke - der er ret mange fastliggere - og de har orienteret forteltet mod syd, det er jo godt i april - men når solen er på er der ret varmt i teltet.
Belært af vore rejser til Spanien vender vi altid teltet mod nord, så vognen "skygger". Den nordlige ende af pladsen den mest søgte - men der er kun en lille forskel. Nede langs strand skrænten er der et ret stort grønt frit areal - man kan godt tage sin stol med derned og nyde udsigten- afstandene er korte.
MVH BJ

Posted by Walter Schreyer, 22-06-2020 - 17:09

Tak for det. Vi er heller ikke ud efter det sidste nye. Er der nogle pladser som er at foretrække ?

Posted by Benny Hauge Jakobsen, 22-06-2020 - 17:12

Hej Walther
Vi var på pladsen i sidste uge (uge 25). Det er ferie - store grønne ret plane , græs parceller - strækker du hals er der havudsigt fra de fleste parceller.
Faceliteterne er ikke det sidste nye - men der er hvad der skal være - det er velholdt og det virker.
Der er ingen pool - men så er der en lang strand lige neden for pladsen - som har egen badebro.
MVH BJ.