Camping i Danmark

Booking , ja/nej

I de seneste år er vi og bekendte campister , mere og mere ofte , på trods vi ikke bruger booking , blevet spurgt hvor længe vi ønsker at blive . Hvis man så af en eller anden grund tager videre eller hjem før , forsøges man afkrævet betaling til den dato man sagde ved ankomst. Dette på trods af masser af ledige pladser. Jeg syntes at dette er en ødelæggende adfærd overfor os omkring kørende campister . Hvad bliver der af det frie campingliv , hvis denne adfærd griber om sig . Hvad mener andre ?

Posted by Walter Schreyer, 04-08-2020 - 10:26

Jeg synes, at det er svært at tage entydig stilling. Jeg vil helst heller ikke booke eller binde mig, men i de senere år er det blevet mere og mere almindelig at bestille favoritpladsen igen til næste ferie, gerne om et år :-). Hvis jeg kender pladsen og ved at den er meget populær og svær at komme ind på så kan jeg godt finde på at booke. Vi har en yndlings plads, Camping Spitzenort i Plön som er meget søgt. Der booker jeg gerne i god tid fordi jeg kender de steder hvor jeg vil stå. Hvis det er ukendt område booker jeg helst ikke. Så ja, jeg booker når jeg vil være sikker på at komme ind og lader være når jeg ikke kender pladsen eller vil lægge mig fast.

vh
Walter

Posted by Lars Olesen, 02-08-2020 - 18:07

Vi booker heller aldrig, det er førstehånds indtrykket der afgør hvor lang tid vi bliver på en plads og det er på forhånd aldrig mere end 4 døgn, vi er også vendt om i indkørslen efter et dårligt indtryk.
Kender til et tilfælde hvor min svoger havde betalt for 3 uger da vejret var dårligt tog de hjem før tid men fik ikke penge tilbage retfærdigt tja det er vel et ? Om fra hvis side man ser det. Vi vil ihvertfald ikke betale for noget vi ikke bruger og Vi benytter helst meget små pladser de er ikke Så slemme til at opkræve mere end det man bruger...og det skal bare stoppes fik besøg af en nabo hos dcu kulhuse de ville have penge da hun opsøgte os for at give en besked.... hun havde ikke vores tlf nr og gik ind til check ind for at høre hvor vi lå.... hun skulle så betale som gæst det er sgu langt ude efterhånden....!

God sommer

Hilsen Lars Olesen

Posted by Benny Hauge Jakobsen, 02-08-2020 - 16:27

Vi booker aldrig, vi oplyser aldrig hvor længe vi bliver - vi siger gerne - vi bliver nogle dage eller en uges tid, Skulle det ske at camping pladsen vil have forud betaling - - så er vi ikke kommet til det rette sted, men rejser videre.
Vi er frie nomader.
MVH BJ.