Camping i Danmark

Alt for høje priser på det nye camping museum Egeskov

Skrevet af Mogens Nygaard Nielsen, 23-09-2021 - 14:37

Min kone og jeg - begge pensionister - ville se det ny DCU camping museum på Egeskov. Stor var vores overraskelse, da vi erfarede at prisen udenfor højsæson er 199kr pr person. Det er godt nok dyrt!

Vi måtte derfor skippe besøget og tage til takke med de i øvrigt smukke og interessante Fyn.

 

Når nu DCU står bag muset, er det så ikke rimeligt, at der kan købes adgang udenfor højsæson til særlig medlem spris!

Skrevet af Allan Schmidt, 23-09-2021 - 16:32

Ja så spare man da den tur, for jeg er kun intresseret i campingdelen også er 199kr dyr. Egeskov har man set så mange gange, så godt med lidt info 

Skrevet af Jens Libak Pedersen, 23-09-2021 - 18:47

Måske har jeg misforstået noget, men giver de 199 kr ikke adgang til ALLE udstillingerne? Som flyinteresseret kan jeg jo heller ikke vælge kun at betale entre for at se flyene - jeg må tage hele pakken. Sådan er det vel også for campingudstillingen? Og det er vel næppe DCU, der scorer entreindtægten her?

Skrevet af Arnold Pries Kristiansen, 23-09-2021 - 21:06

Da udstillingen åbnede blev der sagt/skrevet at der er rabat til DCU medlemmer er det mon ændret. Hvis det er ikke længere er rabat på indgangsbilletten for DCU medlemmer burde det Dcu medlemmerne have haft besked om ændringen. Der kommer engang imellem nyheder på hjemmesiden og denne hører også under relevante nyheder eller er der noget jeg har misforstået?

Skrevet af Kurt B. Andersen, 23-09-2021 - 21:19

Som Jens Libak Pedersen skriver. En billet giver adgang til samtlige udstillinger på Egeskov, haver m.m. Sådan har det altid været, så der er jo intet nyt i det. Så personligt synes jeg ikke, at det er specielt dyrt, når man samlet ser på, hvor meget man kan få for pengene.

Angående rabatter. Jeg har lige gennemtrawlet de pressemeddelelser, som jeg kunne finde, og der fremgår det, at dcu medlemmer kunne få rabat på årskort, hvis man købte i maj eller juni. Intet om andre rabatter.

Skrevet af Mogens Nygaard Nielsen, 25-09-2021 - 10:05

Det er selvfølgeligt rigtigt, at de 199kr giver adgang til alle udstillinger på adressen. Men DCU gør meget for at fortælle, at det er Europas største og flotteste udstilling! Det giver os der interesserer os for camping, det indtryk, at man kan fornøje sig i camping delen, men nej der skal løses dyr billet til hele området også selv om man kun er interesseret i campingdelen - og de endda uden DCU rabat. (hverken i højsæson eller i lavsæson).

Så måske skal DCU skrue lidt ned for reklamen om udstillingen!

Skrevet af Kurt B. Andersen, 25-09-2021 - 21:13

Egeskov slot er jo en attraktion, der har været i gang i mange år, og der er intet nyt i prissætningen. Det har altid været een indgangsbillet og så adgang til det hele.

Når jeg vil besøge noget, så undersøger jeg iøvrigt hjemmefra hvad det koster, åbningstider osv, således at jeg ikke risikerer at rode mig ind i noget, som jeg ikke finder rimeligt.

Fordi DCU har været med til at opbygge et museum, så giver det vel ikke dem ret til at bestemme noget som helst omkring priser osv. Det er jo stadig Egeskov, som forvalter det hele.

Med hensyn till rabatter, så er det jo ikke noget som DCU kan bestemme. De kan prøve at forhandle sig til rabatter, men i mange tilfælde lykkes det ikke, og det må de jo så bare tage ad notam.

Men derfor skal de jo ikke opfordre os til at boykotte, ligesom de jo også jævnligt roser andre attraktioner, hvor der ikke kan fåes rabat.

Eftersom de har været ret involveret i at få museet op at stå, så finder jeg det helt rimeligt, at de også har brugt en del spalteplads for at udbrede kendskabet til det, og de har jo ikke sagt noget om, at vi medlemmer kunne få særlige fordele.

Vi bliver nok ikke enige, så jeg slutter her.

Skrevet af Flemming Bøgvad, 27-09-2021 - 08:42

Nu er det rent faktisk sådan at DCU lavede en rabat aftale med Egeskov, det var sådan at hvis man købte et årskort til Egeskov i maj eller juni kunne man få rabat, en aftale som burde være til glæde for Fynboer og jyder som ikke skulle betale for en bro/færge for at komme frem og tilbage, DCU burde på grund af det arbejde DCU har lagt i opbygningen lave en aftale om en form for en dags rabatter.

Skrevet af Hans J. Christensen, 02-12-2021 - 18:47

tror ikke Anne Vibeka kan føle hvordan det er at være pensionist når hun selv har en million løn der jo et tykke fra de titusind vi andre får udbetalt om måneder ikke fordi jeg klager men sådan et sted er nok ikke lige det jeg kører efter

 

Skrevet af Lennart Søderberg, 03-12-2021 - 13:49

Ja det er da alt for dyrt - også selv om at der gives adgang til alt.

Men det er nok ikke noget DCU har indflydelse på.

Venlig hilsen Lennart 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her