Camping i Danmark

Alle disse små prisoverraskelser

Jeg kalder mig stadig for "total nybegynder" som campist. Har nu været afsted for 3 gang, og denne gang på en af DCU's pladser. Og man lærer jo lidt nyt hver gang, blandt andet at alt ikke altid er, som det syntes at være, når man booker online.

Her skal det lige indskydes, at jeg idag har modtaget et nyhedsbrev fra DCU, hvor der remses en masse gode forslag op til, hvordan man kan være med til at sætte gang i hjulene igen - og det var jo præcist den tanke jeg havde, da jeg valgte en af DCU's pladser (man vil jo gerne støtte unionen) i sidste uge og valgte at vi skulle have min 78 årige mor med. Hun har aldrig prøvet dette før. Og dette i tråd med DCU's opfordring i nyhedsbrevet.

Så jeg skrev også hende på, på online bookingen - som værende pensionist. Betalte gladeligt for de 3 dage vi havde bestilt (fredag til mandag)og troede at nu var alt godt - klar til os 3 og Bummleren.

3½ times kørsel og ankommende i godt humør, ind til receptionen og blev mødt af en flink mand, der mente at vi jo blot skulle have et pladskort, så vi kunne finde vej, det økonomiske var jo klaret..... Men nej, ud fra sidelokalet kom en kvinde (sikkert medejer) stormende og sagde, at "pensionisten jo nok ikke var DCU medlem")....

.... (fyyyh, slemme mig, ikke at vide dette, men bare gøre hvad der står på online bookingen)

....og der derfor skulle betale en ekstra pris oveni hvad der i forvejen var betalt for hende, på 198 kr for de 3 dage. Dvs ialt 336 kr for min gamle mor - og ialt 334 for min kæreste og jeg tilsammen, før vi kunne fortsætte ind på pladsen.

Jeg gider ikke hoppe ned i de samme små sko og parlamentere, tegne og fortælle om onlinebookingens helt åbenlyst mangelfulde info om dette, men valgte at holde fokus på grunden til at vi var her, køre VISA kortet igennem og først der se et imødekommende smil hos medejerinden, inden vi luntede ud i bilen igen (uden en faktura) og kørte ind på pladsen.

DCU opfordrer til at man tager venner og pårørende med ud og camperer, så de kan prøve det - det gør jeg glædeligt, men opfordrer omvendt DCU til at være lidt mere informative om priserne på dette, når man booker online. Og hvis de allerede gør det, så bør disse info være langt mere umiddelbart tilgængelige.

Så fedt er det heller ikke at blive overrasket...... 198 kr er ganske vist til at overse, men havde det nu været en uge eller 14 dage, så havde det været en noget anderledes og langt mere træls uventet mer-betaling i forhold til det oplyste, da jeg bookede.

Posted by Jesper Holm , 25-06-2020 - 15:41

Tak for dit input. For at det ikke skal være helt løgn, så har fruen og jeg lidt planer om en tur op gennem Sverige og overnatte uden reservation. Det gør det lidt mere "spændende". Det bliver dog først i 2021 eller 2022 når jeg har vænnet mig til Bummleren. Den er ret bred ☺️

Indtil videre står den blot på en tur op til Kandestederne imorgen og weekenden over....

Mvh Jesper

Posted by Lars Olesen, 19-06-2020 - 16:52

Hej Jesper og velkommen til, ja som ny campist bliver man hurtigere fattigere og klogere.....!

I de snart 40 år vi har camperet har vi bestilt plads 2 gange og det var kun fordi børnene var små og havde fødselsdag, så deres bedsteforældre så vidste hvor vi boede, det var før GPS mm.
Vi er blevet afvist 2 gange på de 40 år vi bestiller aldrig hverken på DCU pladser eller andre for som regel koster det ekstra og sommetider vil de have hele beløbet og hvis man så kører før tid, ja så er pengene som regel spildt..., men nu er det selvfølgelig også hvad man er til, nu hvor vores børn er voksne, så tager vovse og vi to gamle rundt på små pladser til 100-200 kr i døgnet og ja de findes også i DK men som regel er det Sverige der vinder der er det en del billigere en her i DK.

God camping sæson

Venlig hilsen

Lars Olesen

Posted by Jesper Holm , 19-06-2020 - 13:42

Som nævnt lærer man noget hver gang. Denne gang lærte jeg så, at online bookingen er yderst pris-upålidelig.

Så jeg følger nok dit råd og ringer fremover. Det andet er lidt svært at arbejde med. God weekend ☺️

Posted by Benny Hauge Jakobsen, 19-06-2020 - 11:36

Hej Jesper
Hvis ikke det er livsnødvendigt - - - så lad være med at booke -- du kan ringe og høre om der er plads -- dagen før du kommer.
Ja - goderne er for foreningens medlemmer.
MVH BJ.