Camping i Danmark

ADVARSEL

Skrevet af Verner Skov Hansen, 30-05-2022 - 13:27

Hvis man som løs campist kommer til DCU pladser skal man betale forud for det antal dage man regner med at være der, og kan IKKE få pengene tilbage for tiloversblevne dage, hvis man ikke kan være der den tid man havde regnet med.

Den dårlige service er måske forklaring på det ringe antal pladser som var besat, i forhold til andre pladser i området, vi vil  ikke besøge DCU pladser, hvis der er andre muligheder.

Verner Skov Hansen 

Skrevet af Per Kreiberg, 30-05-2022 - 15:40

hej verner tunsind tak for info.... har lige siddet og set på deres el priser tak for kafffffe..........43 pr døgn..

Skrevet af Bjarne Lous, 31-05-2022 - 00:02

Hej Per K......har lige været inde for at ""booke"" og nu er den da 46,- per døgn.

Skrevet af Per Kreiberg, 31-05-2022 - 19:52

har opdaget det også.....synes det er sørgeligt dcu nye stil..........

Skrevet af Kurt B. Andersen, 31-05-2022 - 22:32

Er det slet ikke gået op for folk, at priserne er steget? Det er da hamrende dyrt, men der er da kun kunderne til at betale, fuldstændig som når mælk og alt muligt andet stiger.

Jeg har lige set priser på en masse tilfældige andre ikke dcu pladser, og stort set alle har også sat elprisen op, så dem jeg så var fra 43 kr. og opefter.

I øvrigt må det være den samlede pris for et ophold, som man skal sammenligne og ikke så meget priser på enkelte elementer. Mange pladser kører nu med tilbudspriser, hvor man faktisk ikke kan se, hvad man betaler for hvad.

Så DCU.s stil ligner vist bare de fleste andre pladser, som også gerne vil have kunderne til at betale for deres ekstra udgifter.

Skrevet af Jens Pedersen, 01-06-2022 - 11:25

At priserne er steget, det kan ikke komme bag på nogen - sådan er det jo også omkring alle vores øvrige leveomkostninger. Og det gælder heller ikke kun DCU - lige pt. kigger jeg på pladser ifm. sommerferie og el-priserne er generelt steget og ligger på samme niveau de fleste steder. Er sågar stødt på 55 kr. pr. dag et enkelt sted.

Nu var vi afsted i påsken og endte på en DCU-plads og der fik vi spørgsmålet, OM vi ville betale på forhånd, så der er nok en vis fleksibilitet rundt omkring. Vi var usikre på længden af opholdet, så betalte bare for de første par dage og resten ved afrejse.

mvh Kirsten

Skrevet af Verner Skov Hansen, 01-06-2022 - 13:02

Forudbetaling, er sådan set i orden, men når man ikke kan få for meget betalt tilbage er det OVERPRIS, og hører ikke hjemme hos en forening eller hvad.

Alt stiger jeg betaler hvad der bliver bedt om, eller vælger et andet sted, der er nok gode pladser, også med gennemsigtige priser.

Mvh Verner  

Skrevet af Bruno Pedersen, 26-06-2022 - 15:50

Lad os nu få lov til at betale for forbrug og ikke for dem som ikke sparer på el Frem med målerne igen det gør de på mange andre pladser. Bl.a.  i Ribe

Skrevet af Hans J. Christensen, 03-07-2022 - 13:26

Vi er kommet hjem i dag efter at have ligget fast i forsesongen 55 overnatninger forbrug 170 kw til 3,75 gennemsnit 3,09kw idøgnet og det vil DCU hvis det var deres plads have 5,50-6,00kr  pr kw så det er ikke der vi kommer til at ligge fast igen desvære

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her