Volvo XC60 D5 Aut. AWD Inscription

Volvo XC60 D5 Aut. AWD Inscription

Udsalgspris for testbilen inkl. ekstraudstyr: 1.187.256 kr.
Billigste variant: 646.865 kr.
Forbrug: 18,2 km/l 
Hk/Nm:
235/480
Tilladt totalvægt: 2.520 kg
Maks. anhængervægt med bremser: 2.400 kg

 

Juryens kommentarer


Frede Petersen:
Volvo'en havde jeg forventet mig mere af, især når man tænker på sidste års Volvo V90, der jo kørte formidabelt. Denne bil havde med sine 235 hk motorkraften med overskud, men køreegenskaberne som campingtrækker levede ikke op til forventningerne og til sidste års Volvo. Det virker som om, der er for meget limousine i bilen. Der er ikke langt til at få køresyge i denne bil. Undervognen er blød. Prismæssigt er den jo meget dyr, og derfor henvender den sig jo ikke specielt til hr. og fru Danmark.

Nikolai Rahlf:
Den var ikke imponerende på banen, hvor dens højde kunne mærkes tydeligt. Fantastisk på landevejen med en stærk motor. Prisen trækker meget ned.

Stefan Rosendal:
Luksus SUV med kraft og saft. Rigeligt med overskud og komfort, men imponerede ikke med campingvogn efter. Her savnes kontrol i dobbelt undvigemanøvre og i kurvekørsel. Det kan gøres bedre af Volvo. Som rejsekammerat i millionklassen får du til gengæld alt i sikkerhed, komfort og rummelighed. Minus er pris og for blød opsætning, men den er godkendt til Stærk med træk.

Flemming Lundberg Petersen:
En helt igennem ovenud lækker bil, som der selvfølgelig også var store forventninger til. Alene prisen med udstyr på næsten 1,2 mio. kroner, hvor alt på og i bilen levede op til forventningerne, ligesom køreegenskaberne selvfølgelig bankede på toppen, men jeg mærkede og opfattede den som lidt mere limousine end campingtrækker, så den var med i toppen uden at komme helt til tops i min bedømmelse.

Thomas André Petersen:
En ren drømmebil med power og luksus til overflod. Men lidt pudsigt oplevede jeg faktisk, at Volvo'en led under SUV'ernes traditionelle problemer og havde svært ved at kompensere for sin store frihøjde. Uden campingvogn er den en komfortoplevelse i topklasse, men campingvognen har alt for stor indflydelse på køreegenskaberne.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her