Volvo V90 D5 AWD aut. Inscription

Volvo V90 D5 AWD aut. Inscription

Volvos imponerende teknik, komfort og tyngde var tæt på at løbe med laurbærrene, men prisen viste sig som et for tungt åg at løfte

På forhånd var der stor spænding om feltets suverænt dyreste bil, Volvo V90. Et ekstremt udstyrsstykke, som Volvo ikke er gået på kompromis med - overhovedet. En overflod af kræfter, firehjulstræk og en egenvægt, der nok kan tumle sådan en smule campingvogn, var på forhånd imødeset med nærmest ærefrygt. Den har prisen imod sig, når den skal vurderes som campingtrækker til folket. Men alligevel var den smukke og solide svensker snublende tæt på at løbe med det hele, da det blev til en sølvmedalje, som den dog må dele med Seat Ateca efter pointlighed. 

Frede Petersen:
Samlet set er den jo milevidt foran alle de andre. Jeg ser bort fra alt det luksuriøse. Det tæller ikke i min bedømmelse. En motor med 235 hestekræfter har jo overskud hele tiden. Men til den pris er den ikke egnet som Årets Campingtrækker, for den ligger langt uden for en almindelig lønmodtagers rækkevidde.

Stefan Rosendal:
Volvo’en er jo den, der med sin retningsstabilitet, tyngde, motorkraft etc. vil klare sig bedst, men divideret med prisen kommer den til kort.


Udsalgspris for testbilen inkl. ekstraudstyr: 1.183.159 kr.

Koblingsvægt: 2.220 kg

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her