Renault Grand Scenic Zen, campingtrækker, biler

Finalist ved Årets Campingtrækker 2019

Test: Renault Grand Scenic Zen 1,3 TCe 140 hk EDC

Renault Grand Scenic Zen endte i bunden blandt de fem finalister til Årets Campingtrækker 2019. Læs her, hvad juryen synes om Renault'ens evner som campingtrækker.

Udsalgspris for testbilen inkl. ekstraudstyr: 339.580 kr.
Billigste variant: 293.880 kr.
Forbrug: 18,2 km/l
Hk/Nm: 140/240
Tilladt totalvægt: 2.271 kg
Maks. anhængervægt med bremser: 1.850 kg
Vogntogsvægt: 3.771 kg

 

Juryens kommentarer

Frede Petersen:
Gennemgående er det en meget fin familiebil. Motorkraften er ok, og den er sådan set meget bil for pengene, men hverken på landevej eller bane nåede den over gennemsnittet.

Stefan Rosendal:
Selvom Renaults store SUV er monteret med store hjul på 20 tommer, blev bilen alt for ”bred” at køre igennem keglerne med, og gearskiftet fungerer ikke særligt overbevisende. Motormæssigt klarer bilen sig fint i 140 hk-udgaven, selv om den lød noget anstrengt op ad Vårby Bakke.

Frank Davidsen:
Jeg må sige, det overraskede mig, at den nåede med videre til finalen. Der er ingen tvivl om, at den scorede højt på parametre som familiebil, udsyn og pris. Den er også et fornuftigt køb til den store familie, men som campingtrækker har jeg mine forbehold. EDC-gearkassen kører langt ud i gearene og tager mange omdrejninger, uden at det er nødvendigt.

Iver Sørensen:
Testens mest rummelige familiebil med ikke mindre end syv sæder og en smart midterkonsol. Men den har en usmart placering af enkelte knapper. Den giver fin komfort og godt udsyn. Trækkraften er god, men den støjer lidt.