Alfa Romeo Giulia 2,0 TB Aut. Super

STÆRK MED TRÆK 2018

Test: Alfa Romeo Giulia 2,0 TB Aut. Super

Udsalgspris for testbilen inkl. ekstraudstyr: 632.095 kr.
Billigste variant: 409.965 kr.
Forbrug: 16,7 km/l 
Hk/Nm: 200/330
Tilladt totalvægt: 2.005 kg
Maks. anhængervægt med bremser: 1.600 kg


Juryens kommentarer

Frede Petersen:
Den har en meget god trækkraft med deraf følgende god acceleration og gode køreegenskaber generelt set. Er måske ikke den bedste familiebil, da der ikke er for meget plads. Den er egnet som campingtrækker, men jeg synes, at den er for dyr.

Nikolai Rahlf:
Fantastisk bil i manøvrerne og med en stærk motor og gearkasse. Med den meget direkte styring og faste undervogn teknisk set den bedste campingtrækker. Pris og rummelighed trækker dog ned.

Stefan Rosendal:
Sportslig, sporsikker og ikke mindst køreglad bil. Stort plus for retningsstabil konstruktion og masser af power. Lav brugsværdi med masser af plusser for køregenskaber og acceleration. Godkendt til Stærk med træk.

Flemming Lundberg Petersen:
Her var virkelig en køremaskine tenderende til en racervogn, som så sandelig stod meget fast på benene både på landevej og bane. Bunker af kræfter og virkelig velkørende, hvor også udsynet fra den lave førerposition var en smule anderledes end øvrige aspiranter. Men bestemt en bil, der skal placeres i toppen af feltet.

Thomas André Petersen:
Feltets bedste campingtrækker. Uden tvivl. Det er altid dejligt, når teori og praksis forenes. Mange hestekræfter, lavt tyngdepunkt og stor hjulbase er opskriften på den ultimative campingtrækker. Det beviser Giulia. Med den 150-hestes dieselmotor til 410.000 kroner havde den måske haft en bedre chance.