Suzuki Ignis 1,2 Active AllGrip Auto 4WD

Suzuki Ignis 1,2 Active AllGrip Auto 4WD

Udsalgspris for testbilen inkl. ekstraudstyr: 177.990 kr.
Billigste variant: 129.990 kr.
Forbrug: 20,0 km/l 
Hk/Nm: 90/120
Tilladt totalvægt: 1.330 kg
Maks. anhængervægt med bremser: 1.000 kg


Juryens kommentarer


Frede Petersen:
Den klarede at køre rundt med en lille campingvogn på 1.000 kg, og så heller ikke mere. Det er ikke en bil, jeg vil køre til Sydeuropa med. Kører man små korte ture i Danmark, er det ok. Motorkraften og accelerationen var ikke speciel god. Dens egnethed som campingtrækker stiller jeg et spørgsmålstegn ved. Men prisen på bilen er heller ikke høj, og man får jo cirka, hvad man betaler for.

Nikolai Rahlf:
En dårlig oplevelse på landevejen, men overraskende god på banen. Den svage motor trækker meget ned.

Stefan Rosendal:
Gennemsnitlig minibil. Uden at oversælge den, magter bilen knap 1.000 kg med sin særdeles spinkle konstruktion og de generelle køreegenskaber for minibiler. Dog hjælpes den igennem med rimelige kurveegenskaber, mens styring og retningsstabilitet er under middel. Plusser er 4x4 og pris.    

Flemming Lundberg Petersen:
Dette var feltets – i volumen – mindste bil, men med 4WD på vejen kørte den pænt og behersket. Der manglede kræfter på de stejle stigninger, hvor et moment på 120 Nm tydeligvis ikke afspejler magt over tingene. Derimod kom firehjulstrækket til sin ret ved manøvreprøverne på bane – dog stadig med noget underskud i kræfter.

Thomas André Petersen:
Feltets billigste og med sine beskedne kræfter absolut ikke nogen klassisk campingtrækker. Jeg er begejstret for tanken om den nye familie, der kæmper sig vej gennem de unge år og det danske sommerland med maksimal belastning på udstyret. Men det er et kompromis og bestemt ikke noget bud på en overbevisende campingtrækker.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her