Renault Captur TCe 120 Intense

Renault Captur TCe 120 Intense

Udsalgspris for testbilen inkl. ekstraudstyr: 237.682 kr.
Billigste variant: 162.900 kr.
Forbrug: 18,2 km/l 
Hk/Nm: 120/205
Tilladt totalvægt: 1.727 kg
Maks. anhængervægt med bremser: 1.200 kg

 

Juryens kommentarer


Frede Petersen:
Den overraskede mig meget positivt, idet den jo klarede alle øvelser over gennemsnittet, taget i betragtning at den jo er en forholdsvis lille bil. Det er absolut en god familiebil, men man skal ikke købe denne bil med en mindre motor. Det er klart, at den vil få noget at se til, såfremt bil og campingvogn er fuldt pakket til ferien i Sydeuropa. Men alt i alt en forbavsende god bil.

Nikolai Rahlf:
Et behageligt bekendtskab på både landevej og bane. Benzinmotoren på 120 hk var imponerende veloplagt på både kraft og acceleration.

Stefan Rosendal:
Jeg vil varmt anbefale Renault Captur, som klarede keglerne på glimrende vis til Årets Campingtrækkertest 2018. Der er god balance trods den kort akselafstand og høje tyngdepunkt. Alt i alt en vellykket bil til campingfolket. Motormæssigt klarer bilen sig fint i 120-hestes udgaven, der arbejder mere overlegent og gør campingturen mere bekvem. Motoren kan lyde noget anstrengt ved maks. moment. Godkendt til Stærk med træk. 

Flemming Lundberg Petersen:
Denne bil overraskede meget positivt, idet den jo ikke har en overflod af hestekræfter. Men de, den har, blev med forstandig gearskifte udnyttet rigtigt godt, så allerede ved vejtesten skilte den sig ud som én af dem, jeg ville have med i finalefeltet. Og banetesten bekræftede denne opfattelse.

Thomas André Petersen:
Renault Captur har overraskende godt styr på tingene. Den var i min optik årets oplevelse. Den insisterende lille turbobenziner gør det godt, bilen har styr på sin anhænger, og så sparker den på døren i SUV-segmentet, hvor den er både trendy og økonomisk i anskaffelse og drift. Mest campingtrækker til prisen.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her