Opel Insignia Sports Tourer 2,0 Turbo D Innovation

Opel Insignia Sports Tourer 2,0 Turbo D Innovation

Udsalgspris for testbilen inkl. ekstraudstyr: 479.500 kr.
Billigste variant: 293.000 kr.
Forbrug: 18,9 km/l 
Hk/Nm: 170/400
Tilladt totalvægt: 2.240 kg
Maks. anhængervægt med bremser: 1.950 kg

 

Juryens kommentarer


Frede Petersen:
Overordnet set blev jeg lidt skuffet over denne bil. Det virkede ikke som om, alle hestekræfterne var hjemme. Den klarede dog øvelserne, men jeg havde nok forventet mig lidt mere af denne bil – specielt når man tænker på sidste års Opel Astra, der jo klarede sig vældig godt.

Nikolai Rahlf:
Skuffende. På vejen virkede den vindfølsom og påvirkedes overraskende meget af overhalende trafik. Et indtryk, der blev bekræftet på banen, hvor den virkede meget levende. Man kunne godt have forventet sig mere af de 170 hk i dieselmotoren, som virkede noget tamme.

Stefan Rosendal:
Super rejsebil, der æder asfalt kilometer efter kilometer. Motoren var ikke just imponerende, selvom bilen har tabt sig et par hundrede kilo. Den får et par plusser for retningsstabiliteten. Den er ikke medstyrende i kraft af en god akselafstand på 283 cm. Men jeg havde nu ventet lidt bedre køreegenskaber for klassen. Godkendt til Stærk med træk.

Flemming Lundberg Petersen:
Her blev jeg oprigtigt skuffet, idet jeg opfattede Insignia som værende i besiddelse af alle egenskaberne bl.a. udstyret med TSA. Den er en super familiebil med god plads og mange kræfter, men allerede ved vejkørslen viste den sig for meget påvirkelig og blød ved overhalende biler. Til gengæld meget behageligt kørende som single. På banen stod den godt nok fast med TSA som en meget aktiv medspiller, men den virkede blød ved manøvreprøverne, så hos mig kom den ikke i finalen.

Thomas André Petersen:
Virkelig underlig oplevelse. Opel Insignia har fået mere direktionssnit over sig. Den var en campingtrækker i verdensklasse, men den nye generation skal slås mere for det. ATC redder dagen hver gang i manøvreprøverne, men den lettere udgave føles som om, den har mistet grebet. Fornemmelsen af total tryghed er i hvert fald væk. 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her