Opel Astra Sports Tourer 1,6

Opel Astra Sports Tourer 1,6 CDTI - 160 hk Innovation

På trods af et betragteligt vægttab i forhold til forgængeren formår Astra Sports Tourer at holde styr på sin campingvogn i alle kørselssituationer.

På forhånd var der stor spænding om den nye Opel Astras evner som campingtrækker. I seneste generation har den tabt sig en del i egenvægt, og havde den været bokser, var den rykket et par vægtklasser ned. Men nu er den en bil, og så er det form og akselafstand, der anbringer den lige midt i C-segmentet. Her var den endnu under testen regerende mester som Årets Bil i Danmark 2016. Spørgsmålet var, om den kunne leve op til værdigheden som campingtrækker, og om det store vægttab har kostet på trailer-kontrollen, eller om Opels TSA stadig kan skabe mirakler. Og det kan det. Astra Sports Tourer tog juryen med storm som den bedste allround-bil, der klarer sig lige godt med og uden campingvogn.

Frede Petersen:

Opel Astra overrasker mig meget positivt. Den kører meget bedre end forventet. Sammenlignet med det øvrige felt er den jo lille, men den gør det knageme godt. Den er ok. Også til prisen. Der er jo ingen rigtig gode biler til billige penge mere.

Stefan Rosendal:

Jeg er imponeret over, at der er så meget ro i kørebilledet. Det overrasker mig. Du føler godt nok campingvognen, men der er ro på og ingenting, der hopper. Som tekniker får den tomlen op for Opels TSA-system.

Udsalgspris for testbilen inkl. ekstraudstyr: 439.700 kr.

Koblingsvægt: 1.700 kg

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her