Nissan Qashqai, Tekna+, 4WD, 1,6 dCi

VINDER AF ÅRETS CAMPINGTRÆKKER 2018

Nissan Qashqai, Tekna+, 4WD, 1,6 dCi

Vinderen af Årets Campingtrækker 2018 blev Nissan Qashqai, Tekna+, 4WD, 1,6 dCi. Læs dommernes kommentarer her.

Udsalgspris for testbilen inkl. ekstraudstyr: 381.045 kr.
Billigste variant: 234.990 kr.
Forbrug: 20,4 km/l 
Hk/Nm: 130/320
Tilladt totalvægt: 2.030 kg
Maks. anhængervægt med bremser: 1.800 kg


Juryens kommentarer


Frede Petersen:
At køre i denne bil var en positiv oplevelse. Den var i besiddelse af gode køreegenskaber, god acceleration og motorkraft. Den klarede øvelserne meget godt og må klart betegnes som en god campingtrækker. Jeg savner nok lidt bedre finish, men det har jo i princippet intet at gøre med, om bilen kører godt. Alt i alt en god familiebil med gode sidde- og pladsforhold. En klart favorit til årets trækker.

Nikolai Rahlf:
Overraskende god på banen, hvor den på trods af sin højde lå meget stabilt. Med en god motor og en rummelig kabine er det en rigtig god bil til prisen.

Stefan Rosendal:
Velafstemt familie crossover med gode køreegenskaber. Qashqai er førende i crossover-segmentet og med god grund. Retningsstabil, også i kurvekørsel, og klarer sig som campingtrækker over gennemsnittet for de høje biler. Plusser er pris, gode pladsforhold og en velafstemt drivlinje. Godkendt til Stærk med træk.

Flemming Lundberg Petersen:
I første omgang ved vejkørsel, og hvad dertil hører, virkede bil og hele trækket rigtig behagelig stabilt, og de 130 dieselheste var overraskende stærke, så eneste bemærkning her var en lidt affjedringsmæssigt stødende oplevelse. Men da vi så kom til banekørslen, var der virkelig en oplevelse af, at dette vogntog ikke kunne smides af vejen, så for mig var der ingen tvivl om, at den burde have titlen.

Thomas André Petersen:
Ja, for pokker. Qashqai var en pioner, hvilket jo indebærer, at den i dag bare har mest rutine. Og sådan opfører den sig også med campingvogn på krogen. I udgaven med den lille stærke dieselmotor leverer den det helt rigtige kompromis mellem hverdagens opgaver og campingtrækkerens udfordringer.