Kia Niro 1,6 GDI Hybrid Advance

Kia Niro 1,6 GDI Hybrid Advance

Udsalgspris for testbilen inkl. ekstraudstyr: 331.592 kr.
Billigste variant: 264.999 kr.
Forbrug: 26,3 km/l 
Hk/Nm: (kombineret) 141 / 265
Tilladt totalvægt: 1.930 kg
Maks. anhængervægt med bremser: 1.300 kg

 

Juryens kommentarer


Frede Petersen:
For en gangs skyld en rimelig hybridbil med blandt de 10 finalebiler. Den gjorde det faktisk rigtig godt på alle punkter og må absolut betragtes som en egnet campingtrækker. God familiebil med gode sidde- og pladsforhold og et lavt støjniveau. Trækkraften var også i orden. Alt i alt en god oplevelse.

Nikolai Rahlf:
Hybridmotoren var overraskende harmonisk, men jeg synes, at den mangler overskud; navnlig i accelerationen. Meget rolig og stabil på banen. Men den er dyr i forhold til evner og rummelighed.

Stefan Rosendal:
Vellykket Crossover hybrid med gode køregenskaber og en neutralt styrende undervogn. Drivlinjen med dobbeltkobling gearskift forener el og benzin på fornem vis. En rigtig rummelig og familievenlig bil. Plusser for pris, brændstoføkonomi og ejerafgift; og for komfort, pladsforhold og lavt støjniveau; garantier og pris. Minus for ukendt pris på batteripakke. Godkendt til Stærk med træk.

Flemming Lundberg Petersen:
Det var jo en hybridbil og udstyret med automatgear, hvor det var ret svært at blive klog på dens kraftmæssige egenskaber, når der skulle trækkes med automatgearet. Det gik dog noget bedre, når man betjente sig af det manuelle gearskifte, hvor man tydeligvis fik fordelt kræfterne meget mere givtigt. For mig er den dog ikke den foretrukne campingtrækker.

Thomas André Petersen:
Pioneren Toyota RAV4 fik sidste år stryg for sit DCT-gear, fordi det ikke formår at formidle kræfterne ved stor belastning. Det går meget bedre for Niro, som også har godt styr på sin anhænger.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her