Ford S-MAX 2,0 TDCi 180 hk Titanium

Ford S-MAX 2,0 TDCi 180 hk Titanium

Familie-lækkerier i størrelse XL. Ford S-Max med 180-hestes dieselmotor er et godt eksempel på en tung MPV, der alene qua sin drøjde har magt over tingene

Fords største MPV, S-Max, rykker sig selv en samfundsklasse op for hver generation. Den seneste har overgået de to første og er en klar konkurrent til for eksempel Renault Espace og langt dyrere MPV'er. Med helt ny undervogn, masser af diesel-power og en nyindrettet kabine med biblioteksagtig stilhed under kørslen udfordrede den på forhånd juryens evne til at se igennem komforten og skære ind til benet for at bedømme den som campingtrækker.

Men det var end ikke nok til en plads i finalen.

Frede Petersen:

En fortrinlig feriebil med maser af plads. Jeg havde nok forventet lidt mere motorkraft. Det er lige i underkanten i den aktuelle bil. Man kan vel sige, at det er en lidt dyr familiebil.

Stefan Rosendal:

Den er jo født med Trailer-Sway Systems og enorm akselafstand, så den nærmest holder campingvognen i en skruestik. Som feriebil og transportmiddel er den som en limousine, og det automatgear fungerer virkelig. S-Max går forrest i klassen.

Udsalgspris for testbilen inkl. ekstraudstyr: 617.940 kr.

Koblingsvægt: 2.000 kg

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her